EFELER DERNEĞİNDEN FESTİVAL TADINDA BİR GECE

Akhisar Efeler ve Gençlik Spor Kulübü Akhisar Efeler Derneğinin düzenlediği Halk oyunları gecesi kapalı spor salonunda yapıldı

Program Öncesi Akhisar Efeler ve Gençlik Spor Kulübü Akhisar Efeler Derneği Yönetim Kurulu ve Öğrenciler Birlikte At Üzerinde Davullu Zurnalı Belediye Önünden 15 sokak Tahir ün caddesi, Eski Belediye ve Kapalıspor salonu önüne kadar Kortej Yürüyüşü ile Salona Girdiler

 

Büyük ilginin olduğu gecede İlk olarak Program Saygı Duruşu Ardından İstiklal Marşı ile Başladı.

 

Umut ve Pelin Fidan öğrencileri Akhisar da Halk oyunları adeta ilçede festival havası Yaşattı

 

Programın sunumunu Özlem Akgül yaptığı gecede  Halk oyunları ekipleri Birbirinden Güzel Değişik yörelere ait Oyunları Oynayıp Salondaki Davetlilerden Büyük alkış topladılar.

Gece de Minikler özellikle Ailelerinde izlediği salonda Hazırladıkları oyunları Başarıyla Tamamlayıp Ayakta Alkışlandılar.

Program Mersin Silifke ve Ege Zeybek Oyunları Akhisar Efeler Derneğinin Düzenlediği Halk oyunları gecesinde Büyük ilgi gördü.

 

Programda Gölmarmara Atatürk İlkokulu, Gazi Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu ilkokulu Halk eğitim Merkezi, Kadın Erkek ekibi Cumhuriyet ilkokulu, ve Namıkoğul ilk okulu HALK OYUNLARI Ekipleri Başarıyla Sahneye çıkıp gösterirlini sergilediler.

 

Program Sonunda Namıkoğul İlkokulu Müdür yardımcısı Efeler Derneğinin Başkanı Umut Fidan a tebrik ederek çiçek takdim etti.

Haber: Kubilay Şenbay




efeler efeler derneği