Edrremit'te "Kadına Şiddete Hayır" İmza Kampanyası

Balıkesir'in Edremit ilçesi AK Parti Kadın Kolları Başkanı Hamide Karademir ve yönetim kurulu üyeleri 'Kadına Karşı Şiddete Hayır' diye İmza Kampanyası başlattı.

Balıkesir’in Edremit ilçesi AK Parti Kadın Kolları Başkanı Hamide Karademir ve yönetim kurulu üyeleri 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri çerçevesinde Edremit Cumhuriyet Meydanında “Kadına Karşı Şiddete Hayır” diye İmza Kampanyası başlattı.                                                                                       



 Kadına Karşı Şiddete Hayır İmza Kampanyasına AK Partili kadınlar siyah elbise giyerek, kadınlar kadar erkeklerde imza kampanyasına büyük ilgi gösterdi.                                                                                                                     



   Sadece kadına karşı değil dünya üzerinde her türlü insana erkeğe, çocuğa ayrıca hayvana, doğaya, psikolojik şiddetin de her türlüsüne karşı olduklarını açıklayan Edremit AK Parti Kadın Kolları Başkanı Hamide Karademir, Genel Merkezimizin başlatmış olduğu ‘İmza Kampanyasına’ destek vermek için bu kararı aldıklarını, bu güne kadar hep kutlamalarla geçirdiklerini ama son günlerde kadına karşı artan şiddet olaylarını anmak AK Partili kadınlara ve kendi varlıklarına yakışmadığını ifade etti.                                                                                         



   “Kutlama yapmak yerine şiddete dikkat çekmek için böyle bir platform düzenledik. Bunu bizim genel merkezimiz başlattı. Türkiye’de çığ gibi büyüyeceğini düşünüyoruz. Edremit AK Parti Kadın Kolları olarak biz şiddetin her türlüsünü kınıyoruz. İnsana, erkeğe, çocuğa tüm canlılara yani yaşama hakkı olan tüm canlılara yapılan şiddeti kınıyoruz. Bitkiye, hayvana yapılan şiddet yanında psikolojik şiddeti de kınıyoruz” diyen Başkan Hamide Karademir, “Biz şu anda Ak kadınlarız. Adımız Ak fakat görüyorsunuz bu gün karalar bağladık. Şiddet yüzünden, erkek teröründen, aile içi terörden, aile içi şiddetten dolayı hayatını kaybeden hanım arkadaşlarımızın acısını paylaşıyoruz” dedi.                                                          



Edremit Cumhuriyet Meydanında “Kadına Karşı Şiddete Hayır” diye İmza Kampanyasına Edremit AK Parti İlçe Başkanı İsmail Doğdu, Edremit AK Parti İlçe Başkanları Harun Yüzüak ve Özkan Kostak ile Burhaniye AK Parti eski Kadın Kolları Başkanı, Belediye meclis üyesi ve Zihinsel Engelliler Derneği Başkanı Sevda Padem yanı sıra Edremit halkı büyük ilgi gösterdi.



ENVER DOLGUN