Edremit'te 'Yılbaşı Piyangosu' Gibi Bağış…

AHA BALIKESİR-Balıkesir'in Edremit ilçesinde oturan hayırsever Nazife Gökgöz, İbrahimce Mahallesi'nde bulunan bir işyeri ile iki dairesini Edremit Belediyesi'ne bağışladı.

Balıkesir’in Edremit ilçesi Akçay Mahallesinde oturan hayırsever Nazife Gökgöz, Edremit’in İbrahimce Mahallesi’nde bulunan bir işyeri ile iki dairesini Edremit Belediyesi’ne bağışladı.

Edremitli hayırsever Nazife Gökgöz kızı Fatma Gökgöz ile birlikte Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka’yı makamında ziyaret edip, bağış işlemleri için gerekli evrakları imzaladı.

“Edremit’in İbrahimce Mahallesi’nde İbrahimce Camisinin karşısında bulunan binanın altı kahvehane olarak kullanılmaktadır. Üstünde ise iki daire bulunan binamızı belediyemize bağışlıyorum” diyen hayırsever Nazife Gökgöz, “Belediyemizin bu yerleri hayırlı işlerde kullanmasını diliyorum” dedi.

Bir dükkân ile 2 dairesini belediyeye bağış yapan hayırsever insan Nazife Gökgöz’ün elini öperek, Edremitliler adına teşekkür eden Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, Bağış yapılan binadaki dükkân ve evleri gerekli tadilat ve değerlendirmeler yapıldıktan sonra binayı vatandaşlarımızın faydalanacağı bir yer haline getireceklerinin sözünü verdi. 

ENVER DOLGUN