Edremit'te​ "1 Yılda 2 Milyon Ağaç Dikelim" Kampanyası​

AHA BALIKESİR-Balıkesir’in Edremit ilçesi Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu “1 Yılda 2 Milyon Ağaç Dikelim” kampanyası başlattı.

Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, “Hayata geçirilen “1 Yılda 2 Milyon Ağaç Dikelim Kampanyası” projesinden son derece memnunum” dedi.



Balıkesir’in Edremit ilçesi Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Finlandiya’da başlayıp tüm dünyada yaygınlaşan “1 Yılda 2 Milyon Ağaç Dikelim Kampanyası” başlattı ve başlatılan kampanyaya Edremit Belediyesi tam destek verdi.

“1 Yılda 2 Milyon Ağaç Dikelim Kampanyası”na tam destek verip ilk etabına katılan ve ilk ağacı öğrencilerle birlikte diken Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, etkinliğe Edremit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri de öğrencilere yardımcı oldu.

“Edremit coğrafi olarak yeşilin ve mavinin iç içe olduğu bir kent. Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu yöneticilerimiz bizlere getirmiş olduğu bu güzel teklife bizler de belediye olarak katkı sunuyoruz” diyen Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, “Geleceğimiz olan çocuklara bırakacağımız en önemli miraslarımızdan birisi olan yeşili, kentimizin her alanında çoğaltmak istiyoruz. Hayata geçirilen “1 Yılda 2 Milyon Ağaç Dikelim Kampanyası” projesinden bu anlamda son derece memnunum. Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu yönetimi, öğretmenler ile öğrencileri kutluyorum” dedi.

Edremit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından gerekli hazırlıkların yapıldığı, 500 çam fidanının dikildiği “1 Yılda 2 Milyon Ağaç Dikelim Kampanyası”na Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, Edremit Belediye Meclis Üyesi Mehmet Ertaş, Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu yöneticileri, öğretmenler ile öğrenciler katıldı.

ENVER DOLGUN