Edremit Saadet Partisi Broşür Ve Gazete Dağıttı

AHA BALIKESİR-Balıkesir'in Edremit ilçesinde Saadet Partisi Kadın Kolları açtıkları bir stantta halka ücretsiz gazete ile broşür dağıttı. SP Edremit Kadın Kolları Başkan yardımcısı Kezban Ünal, 'Sefer bizden, Zafer Allahtan' dedi.

Balıkesir’in Edremit ilçesinde Saadet Partisi Edremit Kadın Kolları Başkan yardımcısı Kezban Ünal, Edremit Cumhuriyet Meydanında açtıkları stantla rahmetli Necmettin Erbakan’ı anlatmak yanı sıra ‘Kadını saygınlaştıran, aileyi yücelten bir Türkiye” adlı broşürler ile ücretsiz Milli Gazete dağıtımı yaptı.                            

  SP Edremit Kadın Kolları yönetimi olarak birlikte çalıştıklarını, etkinlikten çok fazla ilgi beklemediklerini ifade eden Başkan yardımcısı Ünal, “Sefer bizden, Zafer Allahtan” dedi.                                                                                                                                                                                                                            

 Türkiye’de Milli Görüşün Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın 27 Şubat 2011 tarihinde vefatının 4. ncü senesinde rahmetle andıklarını ifade eden Saadet Partisi Edremit İlçe Başkanı Mehmet Ünal, Edremitli, Balıkesirli hemşerileri yanı sıra Türkiye’deki hemşerilerine hayırlı gün ve ömür diledi.                                              

İlçe Başkanı Ünal, “Bu gün hanım komisyonlarımız bir etkinlikte bulunmak istediler. Bizde onlara dedik ki, Erbakan Hocamızın kurmuş olduğu bir Milli Gazetedir. Dolayısıyla hakkı anlatan, ülkemizdeki insanlara hakkı anlatan, hakkı ve doğruyu anlatan bir gazete olması hasebiyle en güzel etkinlik Milli Gazeteyi dağıtmak olur diye düşündük. Hanım komisyonları olarak Milli Gazetemizi bu gün Edremitli hemşerilerimize dağıtıyoruz. Tabi ki Erbakan Hocamdan bahsettiğimiz zaman öncelikle hocamızı rahmetle anıyoruz. Bütün ölmüşlerimizi rahmetle anıyoruz. Hocamızı anlamak demek, yeryüzündeki tüm insanlığın huzurunu ve saadetini istemek demektir. Bu sebepten dolayı Milli Gazetemiz bir uyarıcıdır. Milli Gazetemiz hakkı ifade eden bir yayın organıdır. Bu vesile ile bu çalışmaları yapıyoruz. Hocamızdan kısaca bahsedecek olursak; Hocamız gerçekten yaklaşık 80 yıllık ömrünü Türkiye’deki ve dünyadaki insanlığın hizmetine adamış bir devlet adamı, bir gönül insanıydı. Allah kabul ve cennet etsin. Bu sebepten dolayı bizde Saadet Partisi olarak hocamızın yolunda devam ediyoruz. Yine inşallah, memurumuza, esnafımıza, çiftçimize en güzel bol ve bereketli günleri yaşatmamız için bu faaliyetlerimizi sürdürüyoruz” dedi.                       

 Saadet Partisinin Edremit Cumhuriyet Meydanında açtıkları stantla binlerce kişiye gazete, broşür yanı sıra rozette taktıklarını ifade ettiler.

ENVER DOLGUN