Edremit AK Partiden Diş Hekimlerine Ziyaret

AHA BALIKESİR-Balıkesir'in Edremit ilçesi AK Parti Edremit İlçe Başkanı İsmail Doğdu, yönetim kurulu üyeleri 22 Kasım Diş Hekimleri Günü nedeniyle 'Diş Sağlığı Merkezini' ziyaret edip halka diş fırçası ve diş macunu dağıttı. AK Parti Edremit İlçe Başkanı İsmail Doğdu, 'Siz ve ekibiniz Edremit'in gururusunuz' dedi.

Balıkesir’in Edremit ilçesi AK Parti Edremit İlçe Başkanı İsmail Doğdu, yönetim kurulu üyeleri 22 Kasım Diş Hekimleri Günü nedeniyle Edremit Ali Fahri Akıllıoğlu Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ni ziyaret edip, ağız ve diş sağlığına önem verip, 1000 kişiye diş fırçası ve diş macunu dağıttı.

AK Parti Edremit İlçesi Yönetim Kurulu Üyeleri Huldiye Demir, Yücel Güner, Yahya Yavuz, Hüseyin Uzun, Cumhur Yılmaz, Faruk Küçük, Gençlik Kolları Başkanı Cemal Taştan ve üyeleri ile beraber Diş Hekimleri Günü nedeniyle Ali Fahri Akıllıoğlu Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Betül Değirmen’i ziyaret eden AK Parti Edremit İlçe Başkanı İsmail Doğdu, diş hekimleri ile birlikte personelide ziyaret etti.

“Bu haftamızı hatırlayarak bizleri onurlandırdığınız için çok teşekkür ederiz. Bizler burada personelimiz ile beraber özveri ile çalışarak, Edremit Halkına elimizden geldiği kadar hizmet vermeye çalışıyoruz. Merkezimizde hafta içi gece 12’ye kadar nöbetçi hekimimiz bulunuyor. Ayrıca gece de icapçı doktor bulunduruyoruz. Hafta sonu da saat 09.00 ile 17.00 saatleri arasında da nöbetçi diş hekimi uygulamamız devam ediyor” diye bilgi verem Ali Fahri Akıllıoğlu Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Betül Değirmen, “Merkez olarak evde sağlık hizmeti veriyoruz. Yaşlılarımıza, yatalak hastalarımıza evlerinde ağız ve diş sağlığı hizmeti vermekteyiz. Ayrıca genel anestezi altında, Edremit Devlet Hastanesi ile yapılan protokolle zihinsel engelli hastalarımıza ağız ve diş sağlığı hizmeti vermekteyiz. Görme engelli hastalarımız için merkezimizin girişinden itibaren polikliniklere kadar özel yollar döşedik. Hastalarımıza kolaylık amacı ile MHRS, randevu sistemi ile çalışıyoruz” dedi.

Bilimsel anlamda Diş Hekimliği Eğitiminin 22 Kasım 1908 tarihinde başladığından, 22 Kasımı Diş Hekimleri Günü olarak kabul edildiğini açıklayan Başhekim Diş Doktoru Betül Değirmen, 2014 yılı Temmuz ayı dahil olmak üzere 17 hekimimizle, toplam 61 bin 852 hastamızı muayene ettiklerinin bilgisini verdi ve bu rakamların orana vurulduğunda Balıkesir Merkezi ile aynı oranda hastaya hizmet verildiğini gördüklerini ifade etti.  

Diş Doktoru Değirmen, “Bizim merkez olarak sıkıntılarımız çevre düzenlemesi ile ilgili. Bu konuda Sayın Kaymakamımız olmak üzere gerekli mercilere başvurumuz yaptık ve sonuçlanmasını bekliyoruz” diye sorunlarına çözüm bulunmasını istedi.                                                                                                          Edremit halkının çok önemli bir sonuna çözüm üretip, halkımızın Ağız ve Diş Sağlığı konusunda çok başarılı ve yorucu çalışmalar yaptığınız için sizi ve ekip arkadaşlarınızı kutluyorum diyen AK Parti Edremit İlçe Başkanı İsmail Doğdu, “Siz ve personelinize Edremit halkı adına çok teşekkür ederiz. Halkımızın sağlığı için elinizden gelen gayreti gösteriyorsunuz. Siz ve ekibiniz Edremit’in gururusunuz. Başta siz olmak üzere tüm personelinizin bu anlamlı Diş Hekimleri Haftasını da ayrıca kutlarız. Çevre düzenlemesi konusunda yaşadığınız sıkıntı ile ilgili biz elimizden gelen çabayı göstereceğiz” şeklinde konuştu.

Edremit Ali Fahri Akıllıoğlu Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ne yapılan ziyaretin ardından AK Parti Gençlik Kolları üyeleri, AK Parti İlçe Binası önünde stant kurarak, vatandaşlara toplam 1000 adet diş macunu ve fırçası dağıttı.

 ENVER DOLGUN