Dubai Serbest Bölgede Şirket Kurmak

Şirket kurma işlemi stepleri olan bir işlemdir.

Her işin nasıl ki yasalar ile sınırları çiziliyor ise ticari faaliyetlerin sürdürülebilmesi adına kurulan şirketler için de bazı prosedürler söz konusudur. Bu aşamaların kolaylıkla halledilmesi adına Albatros Danışmanlık Firması hizmet vermektedir.

Kurulum aşamalarından bir tanesi de Dubai serbest bölgede şirket kurmak tır. Serbest bölge Birleşik Arap Emirlikleri tarafından belirlenen 45 bölgeyi ihtiva etmektedir. Belirlenen serbest bölgelerde faaliyet göstermek için kurallara riayet etmek gerekmektedir.

45 bölgenin her birinde şirket kurulumu için gerekli olan prosedürler birbirinden farklıdır. Fiyat politikalarından tutun da kurallara kadar değişkenlik gösteren bu bölgelerde faaliyet alanlarına göre lisans verilmektedir.

Örneğin A bölgesi x ticari faaliyetine izin veriyorken bu sektör B bölgesinde faaliyet gösteremez şeklinde söz konusu kurallar bulunmaktadır. Bu sebeple bölge seçimi ile faaliyet alanının uyuşması gerekir. Ancak herhangi bir sıkıntı olması durumunda Dubai serbest bölgede şirket kurmak için bölgesel lisansı olan bir şirketin %49 hisseli ortağı olabilirsiniz. Merak ettiğiniz soruları https://www.albatrosdubai.com/dubaide-sirket-kurmak/ üzerinden sorabilirsiniz.