Dr. Ali Osman Çolak, "Merkezimizde İnsan Var"

Arnavutköy ilçe Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı başvurusu gerçekleştiren Dr. Ali Osman Çolak, Arnavutköy basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Arnavutköy’ün kalkınması için Ak Parti’den aday adaylığı başvurusunda bulunan deneyimli siyasetçi Dr. Ali Osman Çolak, Arnavutköy’ün basın mensuplarıyla bir araya gelerek siyasi hedeflerini açıkladı. Basın mensuplarını Arnavutköy’de  ağırlayan Dr. Çolak, merkezinde insan olan bir Arnavutköy hayal ettiğini açıklayarak, “31 Mart’ta gerçekleştirilecek yerel seçimlerde bölgemize hizmet etmek için aday olduk. Bölgemiz, yeni havalimanı ve Kanal İstanbul sayesinde dünyanın merkezi olma yolundadır. Betonlaşmaya değil, merkezinde insan olan yönetim anlayışıyla sanayileşmeye, eğitime ve sağlık için çalışacağız” dedi.

Hadımköy Belediye Başkanlığı yaptığı dönemin kendisine referans olduğunu vurgulayan Dr. Ali Osman Çolak, “Cumhurbaşkanı’mız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde ekibimizle birlikte Arnavutköy’de çitayı yükselterek arttıracağız. Hizmetimiz vatandaşlarımızla istişareye yönelik olacaktır” sözlerinin ardından basın mensuplarıyla hasbihal etti.