Dr. Ali Osman Çolak Arnavutköy için "Varım" dedi

AHA İSTANBUL - Hadımköy eski belediye başkanı Dr. Ali Osman Çolak, belediye başkanlığı aday adaylığı için resmen müracaat etti.

Yerel yönetim seçimlerinde sayılı günler kala siyasi partilerde de aday adaylık müracaatları tüm hızıyla devam ediyor. İstanbul'un gözde ilçelerinden Arnavutköy ise adayların en çok olduğu ilçelerden biri oldu. AK Parti ilçe başkanlığı aday adaylarını tek tek ağırlayarak müracaatları kabul ediyor. Hadımköy Belediyesi'nin eski başkanı Dr. Ali Osman Çolak aday adayı müracaatını AK Parti ilçe başkanlığına yaptı. Ak Parti İlçe başkan yardımcısı Yunus Sincan tarafından müracaat bizzat kabul edildi. Basın mensuplarının yoğun ilgi gösterdiği aday adaylığı müracaatı sonrası basın mensuplarıyla yaptığı toplantıda neden aday olduğunu açıklarken "Merkezimizde insan var " dedi.

Aday adaylık müracaatında Atasporları koonfederasyonu başkanı Hacı Sürmeneli, TV5 eski genel müdüdürü Ercan Köse ve çok sayıda ismini sayamadığımız  Arnavutköy ilçesinin değerleri katılarak bu özel ana şahitlik ettiler.