DONDURMA DÜKKÂNI ALIŞKANLIK YAPIYOR

AHA ANTALYA- Dondurmaları ile Antalya'da alışkanlık yapan 'Dondurma Dükkanı' verdiği mesaj ile de dikkat çekiyor ' Ürünlerimizde renklendirici, aroma, kimyasal katkı maddesi kullanmıyoruz, kullanmayacağız'

Antalya’nın yakından tanıdığı genç girişimcilerden Ramazan Dikmen’in sahibi olduğu Dondurma Dükkânı büyük ilgi görüyor. Her gün 77 çeşit dondurma çeşidinin yer aldığı Dondurma Dükkanı markası Antalya’nın en yoğun olduğu bölgeler olan Atatürk Caddesi ile Metin Kasapoğlu Caddesi Dedeman Yolu üzerinde ve Konyaaltı’nda üç şube ile hizmet veriyor. Dondurmalarda taze mevsim meyvelerini kullanılırken, mevsimine göre çeşitler farklılık gösterebiliyor. Dondurmalarında hiçbir katkı maddesi, kimyasal madde, renklendirici ve aroma kullanmadıklarını ifade eden Ramazan Dikmen Antalyalıların gösterdiği ilgiye de teşekkür etti.

Amaçlarının  ‘Dondurma Dükkânı’ markası altında bölgede çok sayıda şube açmak olduğunu ifade eden Dikmen, “ Dondurmalarımıza büyük ilgi var. Bu konuda bizi tercih eden tüm müşterilerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Dondurmalarımızda taze mevsim meyvelerini kullandığımız için mevsimine göre çeşitler farklılık gösterebiliyor. Halen 77 çeşit dondurma üretiyoruz. Antalyalıların yanı sıra bölgemize gelen yabancı müşterimiz de Dondurmalarımızı hayranlıkla ve büyük bir beğeni tadıyorlar. Biz de herkesi bu özel tadı tatmaya Dondurma Dükkânlarımıza bekliyoruz” dedi.

 

 

 

HABER- HALİL ÖNCÜ