Diyarbakır'da PKk'ya Dev Operasyon !

Diyarbakır'da 6 İlçe 104 köyde bölücü terör örgütü Pkk'ya yönelik başlatılan operasyon , 4 gündür sürüyor.Operasyon yapılan bölgelerden Pkk'lı teröristlere ait çok ayıda mühimmat ve yaşam malzemesi ele geçirildi.

Bölücü terör örgütü  Pkk'nın Diyarbakır'da 6 ilçedeki faaliyetlerini bitirmek için Güvenlik güçleri tarafından başlatılan operasyonda bölücü terör örgütü Pkk'ya darbe üstüne darbe vuruldu. 

10.073 Güvenlik Personeli Katıldı

Diyarbakır'da 6 ilçe ve 104 köyde terör örgütü mensuplarını etkisiz hale getirmek ve faaliyetlerini sonlandırmak için dev operasyon başlatıldı. 18 Komando Taburu, 1200 Polis Özel Harekat personeli ve 1457 Güvenlik Korucusu olmak üzere toplam 10.073 güvenlik personelinin katılımıyla 28 Mayıs 2017 Pazar günü saat 22.00’dan itibaren devam eden operasyonda Pkk'ya ağır darbe vuruldu.

31 Mayıs Çarşamba günü gerçekleştirilen operasyonda ise örgüte ait çok sayıda mühimmat, yaşam malzemesi ve sığınak imha edildi.

Narko Terörizmle Mücadele Devam Ediyor

Güvenlik güçleri tarafından Pkk terör örgütünün finas kaynaklarını kesmek için, örgüt tarafından üretilen uyuşturucu maddelere yönelik operasyonlarda 13.800 adet kök keneviri ele geçirildi.

Güvenlik Güçleri tarafından ele geçirilen mühimmat,yaşam malzemeleri ve uyuşturucular Diyarbakır Cumhuriyet Savcılığının talimatıyla imha edildi.