Dişhane Hizmet Kalitesini Bahçelievler'lilerle buluşturdu

Diş ve Ağız Sağlığında uzman olan Dişhane 3. şubesini Bahçelievler'de açmanın gururunu yaşıyor

Uzman kadrosu ve profesyonel yönetimi ile Ağız ve Diş Sağlığında aranan isim olan Dişhane Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi 3. şubesi ile Bahçelievler'de hizmet vermeye başladı. Bahçelievler Fetih Caddesi üzerinde hizmet vermeye başlayan Dişhane Ağız ve Diş Sağlık Merkezi 7-24 hizmet verirken uzman kadrosuyla ağız sağlığının vazgeçilmezi oluyor. Dt. Zafer Tel ve Dt. Birol Altundaş yönetimindeki Dişhane Ağız ve diş sağlığı merkezleri her geçen gün ağız sağlığı konusunda hizmet kalitesini arttırıken her yaş gurubunun güvenle sağlık hizmeti aldığı çok özel bir kurum. Güngören, Bağcılar Güneşli'den sonra Bahçelievler ve çevre sakinleri bu özel ayrıcalıklı hizmetten faydalanacak.  Bahçelievler Dişhane Ağız ve diş sağlığı merkezi  Başhekim Gül Eraslan tarafından yönetilirken Dt. Faruk Karaman, Dt. Sedat Batar, Dt. Beyza Güver, Dt. Mustafa Orta hekim olarak görev yapmakta, idari işler müdürlüğünüde Emine Topal yürütmektedir. Başhkim Gül Eraslan Dişhane Ağız ve diş sağlığı merkezinin "Zihinsel engelli diş hobisi olan 5 yaşın altında çocuk hastalarımızın tedavilerini genel anestezi altında ağrı ve travma olmadan gerçekleştiriyoruz "dedi. 

Dişhane Ağız ve diş sağlığı merkezi

Zirkonyum, Zirkonyum destekli porselen kaplamalar, alt yapı olarak metal yerine beyaz renge sahip olan zirkonyum alaşım kullanılan protezlerdir.

İmplant, İmplant, çeşitli nedenlerle kaybedilen dişlerin yerine çene kemiğine yerleştirilen yapay titanyum diş kökleridir.

Estetik diş hekimliği, Estetik diş hekimliği, görünümünü güzelleştirmek isteyen hastaların sayısındaki artış diş hekimlerini estetik diş hekimliği alanında daha fazla gelişmeye yöneltmiştir.

Porselen kaplama, Estetik diş hekimliğinde amaç, kişinin yüzüyle uyumlu, doğala en yakın görünüm ve işlevini yerine getirebilecek yapay dişler yapmaktır.

Ağız, diş ve çene cerrahisi, Ağız diş ve çene cerrahisi, gömülü dişlerle kistik yapıların çıkartılmasını, sert ve yumuşak dokularda düzeltmeleri, çene kırıkları ve kök ucu rezeksiyonları işlemlerini gerçekleştirir.

Pedodonti, 0-13 yaş grubu çocukların süt ve daimi dişlerinin sağlıklı olarak korunmasını, çürük, travma, kalıtımsal ve benzeri etkenlerin bu dişlerde oluşturduğu sorunların giderildiği diş hekimliği dalıdır.

Periodontoloji, Periodontoloji, dişleri çevreleyen, dişin tutunmasını sağlayan yumuşak ve sert dokuların hastalıkları ve bunların tedavisi ile ilgilenen bir dişhekimliği dalıdır.

Ortodonti, Ortodonti diş ve çene bozukluklarının teşhis, tedavi ve önlenmesidir.

Endodonti, Endodonti diş pulpasına kadar ilerlemiş problemler ile ilgilenir. Enfeksiyon kaynağına bağlı olarak meydana gelen ağrı ya da hassasiyeti gidermeye yönelik tedaviler uygulanır.

Beyazlatma, Öncelikle tıbbi endikasyon gereği olarak ve bir de estetik olarak uygulanan dişlerin rengini lazerle ve ışıkla açma işlemidir.