DHI Saç Ekimi İle Hızlı İyileşme Süreci Yaşanır

Özenle toplanan saç kökleri, kalitelerinin artırılması için, özel bir çözeltide ekim işlemine geçilene kadar bekletilir.

FUE saç ekimi tekniğinin geliştirilmiş modern yöntemi olan DHI saç ekimi tekniği hızlı bir iyileşme süreci sağlar. DHI tekniğinde, donör bölgeden saç kökü toplama işlemi 1 mm çapındaki tek kullanımlık aletler ile yapılır. Özenle toplanan saç kökleri, kalitelerinin artırılması için, özel bir çözeltide ekim işlemine geçilene kadar bekletilir.
Büyük bir titizlik ile toplanan ve özel bir çözeltide bekletilen saç kökleri, toplama işleminin bitmesinin ardından saç ekilecek bölgeye herhangi bir delme veya kanal açma işlemi yapılmaksızın ekilir. Saç ekme işlemi sırasında kullanılan DHI Implanter, 1 mm çapında ve patentlidir. Toplama ve ekme aşamalarında sadece 1 mm’lik aletler kullanıldığı ve kanal açma işlemi yapılmadığı için saç ekimi işleminden sonra hızlı bir iyileşme süreci yaşanır.
Emphair firması saç ekiminde kullandığı yüksek teknolojili cihazlar ve alanında uzman çalışanları ile bu alanda başarılı sonuçlar sunar. Modern DHI saç ekim işlemleri de Emphair’in DHI Akademisinden eğitim almış, sertifika sahibi uzmanları tarafından gerçekleştirilir.
DHI Saç Ekimi Yöntemi ile Ömür Boyu Uzayan Saçlar
Saç ekimi operasyonu genelde hasta için yorucu ve ağrılı geçen bir süreçtir. DHI yöntemiyle yapılan saç ekimi operasyonundan sonra hemen ertesi gün işe gitmek mümkündür. DHI tekniğinde; aşırı saç dökülmesinin görüldüğü vakalarda, saç köklerinin donör olarak kullanılmasının mümkün olmadığı durumlarda, yüz ve vücutta bulunan kıl köklerini donör olarak kullanmak mümkündür.
Saç ekiminde güvenilir firma tercih edilmesi önemlidir. Emphair bünyesindeki uzman cerrahlar, saç ekimi sonrası sosyal hayatın devamlılığına önem verdiği için, saç kökü toplama ve saç ekme işlemleri sırasında tam tıraşa gerek duymadan saç ekimi işlemini başarı ile tamamlarlar.
Saç derisine implant yöntemiyle ekilen saçlarda dökülme problemi yaşanmaz, saç ömür boyu uzar. Bu yüzden uzun vadeli ilaç uygulamasına gerek yoktur. Fakat hastanın mevcut saçlarının, implant edilen saçlar kadar dayanıklı olması ve incelmemesi için çeşitli ilaç uygulamaları önerilir.
DHI Saç Ekimi Tekniğinin Avantajlarından Yararlanın
Günümüzde birçok teknikle uygulanabilen saç ekimi işlemi, Emphair uzman ekibi ve cerrahları ile tarafından başarılı bir şekilde gerçekleştirilir. Hastalarının ihtiyacı olan tedaviyi belirleyerek doğal ve güçlü saçlara kavuşmaları için gerekli özveriyi gösterirler. DHI Akademisi sertifikasına sahip uzmanların uyguladığı bu saç ekimi yönteminin hastalara göre birçok avantajı vardır. Bu avantajlardan bazıları şunlardır.

DHI tekniği kesi ve dikiş gerektirmez.

Tıraşsız saç ekimi yapılabilir.

İyileşme süreci hızlı gelişir.

Hem kadın hem de erkek hastalara uygulanabilir.

Ekilen saçlar ömür boyu dökülmez.Emphair ile her zaman olumlu sonuçları kolaylıkla elde edebilirsiniz. https://www.emphair.com/tr/dhi-sac-ekimi/ sayfasını incelerseniz de konu hakkında daha detaylı bilgi alarak, firmanın başarılı çalışmalarına göz atabilirsiniz.