Deniz Buklet Tam Otomatik Pet Şişe Makinesini Antalya'ya Kazandırdı

AHA ANTALYA-Antalya'da 2008 yılından bu yana Buklet ürünlerinin imalatına verdiği emek, yatırım ve özveriyle emin adımlarla ilerleyen Deniz Buklet, her geçen gün tecrübelerine yeni makineler ve çağı takip eden otomasyon sistemlerini ekleyerek sektörde üst sıralarda olmaya devam ediyor.

Antalya’da Yenigöl mahallesinde yer alan fabrikasında otellerin ihtiyacı olan her türlü buklet malzemeyi kaliteli bir şekilde ve zaman açısından en kısa sürede sunabilen Deniz Buklet yeni yaptığı yatırımları ile de göze çarpıyor. Deniz Buklet Sahibi Deniz Danışman, 2008 yılından bu yana yaptıkları yatırımlar ile bölgede tercih edilen bir marka oluşturduklarını belirterek, Antalya’da olmanın avantajını da bölge tesislerine sunduklarını söyleyerek, “ Deniz Buklet markamız artık turizm camiasının bilinen markaları arasında. Antalya’da yer alan tam donanımlı fabrikamızda buklet konusunda her türlü hizmeti vermekten memnuniyet duyuyoruz. Çok sayıda otelimiz ile birlikte çalışıyoruz ve verdiğimiz hizmetimiz ile de onlardan tam not alıyoruz. Bu da bizi daha çok çalışmaya şevk ediyor” dedi.

Turizm tesislerimizin ihtiyaçlarına kısa sürede yanıt veriyoruz.

Otellere daha iyi hizmet vermek için tam otomatik pet şişe makinesini Antalya’ya kazandırdıklarını söyleyen Deniz Bukletin sahibi Deniz Danışman, “ Bu makine ile müşterilerimize sunduğumuz 21 farklı kalıp ile günde 54.000 ad. pet şişe imalatı yaparak, tesislerimizin; şampuan, duş jeli, banyo köpüğü, vücut losyonu, saç kremi ihtiyaçlarını kısa sürede karşılıyoruz. Bu ürünlerin dolumlarını tam otomatik ( dolum, kapatma ve etiketleme) dolum makinelerimizle günde 60.000 adet gibi rekor bir rakamla yapıyoruz. Sıvı grubumuzda hal böyleyken tam teşekküllü matbaamız ile ( ofset, kesim, otomatik katlama ve yapıştırma ) logo baskılı karton kutuların imalatını gerçekleştiriyoruz. Plastik grubumuzda bulunan plastik enjeksiyon makinelerimiz ile askılar, kapaklar, çekecekler, taraklar vb. gibi imalatı ağır olan ürünleri de Antalya 'da üreterek; turizm tesislerimizin ihtiyaçlarına kısa sürede yanıt veriyoruz. Ayrıca bir çok farklı makine parkımız ( flexo etiket baskı ve kesim ,altın ve gümüş varak makineleri,iki renk tampon makineleri , otomatik serigrafi makineleri ,kol bandı baskı ve kesim makinesi  vb.)  ile tüm ürünlerin sorunsuz ve zamanında tesislerimize ulaşmasını sağlıyoruz” dedi.

Yenilikleri ve yeni ihtiyaçları takip ederek kendimizi geliştiriyoruz

Antalya'da üretmenin yakınlığı ve imalat gücümüzle Turizm Sektörümüzün hizmetinde olduklarını ifade eden Danışman, tüm imalat çevriminde tesislerin ihtiyacı olan Buklet malzeme listesinin yaklaşık %80 'ni üreterek toplu malzeme sevkiyatı yapabildiklerini söyledi. Danışman, “Tüm bunların dışında iş yeri sahibinden çalışanına hummalı bir mesai yürüterek otel sektörünün "zamanında malzeme" ihtiyacına yanıt vermeye gayret ediyoruz. Sektörümüz ile ilgili gerek yurt dışı gerekse yurt içinde oluşan yenilikleri ve yeni ihtiyaçları takip ederek kendimizi geliştiriyoruz. Grafik bölümümüze yaptığımız yatırımlarla maket çalışmaları yaparak müşterilerimize bire bir şahit numuneleri sanatsal çizimlerle özel plexi tepsileriyle hazırlıyoruz” dedi.