Damak tadini bilenlerin durağı Hasbihan Et bereketiyle kapılarını açtı

AHA MALATYA - Malatya lezzet kervanına Hasbihan Et Restaurant ile bir yenisi daha eklendi

35 yıllık damak tadında müşterilerine hizmet veren Ağırlamada ve uğurlamada kendini kanıtlamış olan Tunç ailesi,  Hasbihan Et restaurantı ile  3. işletmesini Malatya'da açtı. Et yemeği kültürününü izgarada bütünleştiren Hasbihan Et restaurantı müşterilerinin damak tadını değiştirecek çok özel menüleri ile hizmet vermeye başladı. Hasbihan Et restaurantı 5 yıldızlı otel konaklama ustalarının ellerinde üretilen et ızgara menüleri herkesimin beğeni ile yiyebileceği, misafirlerini ağırlayabileceği, toplantılarını yapabilecekleri çok konsepli özel bir mekan. Malatya tarihini içerisinde barındıran Han konaklama kültürünü yaşatan özel , görülmeye değer bir işletme. Normal zamanlarda 200'e yakın müşteri kapasiteli, takviyeleri ile 400 kişilik otantik bu işletmede  Mescit, Toplantı salonu, Dinlenme alanı, otopark ve vale hizmeti  ile dört dörtlük bir misafirhane.  Ufuk, Uğur, Oğuz, Soner ve Dündar Tunç kardeşlerin babaları Doğan Tunç'dan  kalan "Her müşteri eve gelen misafirdir" nasihat  bayrağını alarak her geçen gün Yemek damak tadını  tüm işletmelerinde aynı kalite ve titizlikle yürütüyorlar. Hasbihan Et restorantı Malatya tarihinin ve otantik yaşantısının bütünleştiği et lezzetinin soğuk meze ikramlarla , tatlılarla donatıldığı lezzet sevdalılarının buluşma noktası. İşletme yönetim kurulu üyesi Dündar Tunç Hasbihan Et restorantı ile ilgili bilgi verirken" 1982 yılında  babamızın öncülüğünde bugüne kadar hizmet sektöründe hep müşterilerimizi ağırladık ve uğurladık. Babamızdan almış olduğunuz " Her müşteri eve gelen misafirdir"  nasihatınından dolayı  bizde müşteri kavramı yoktur. Her gelen misafirimizdir. Bu işletmede Malatya'mızın tarihini ve yaşam biçimini hizmet anlayışımız ve lezzetimizle bütünleştirerek misafirlerimize sunuyoruz. Beyaz Saray Restaurant ile Battalgazi baraj kenarında, Hasbihan kahvaltı salonu cafemizle  ilede sohbet dinlenme alanı imkânlarını sunarken yeni açtığımız işletme olan Hasbihan Et Restaurant ile de yemek kültürünlü de lezzetimizle misafirlerimize sunuyoruz. Hasbihan et Damak Tadı bilenlerin et sevdalıların buluşma noktası. Konusunda uzman deneyimli ekibimizle ağırlamalarımızı ev misafirperverliğiyle yapıyoruz" dedi. 

18 yıllık et lezzet kervanında ustaların ustası Şef Ali Barın'ın 5 kişilik ekibi ile et ızgara dünyasının damak tadına özel spesiyal menüleri ile müşterilerine sunuyor. Şef Ali Barın " Misafirlerinizi ağırlarken, Özel Osmanlı Sucuğu, Hellim peyniri ve fıstık, ve cevizli özel spesiyal menülerimizle ikram açılışımızla başlıyoruz.  Muska köfte, kendi markamız olan Hasbihan köfte, acılı köfte işletmemize ait Burgerlerimizle, 200 gram et kuzu bonfile pirzola, kafes etinden beyti bonfile isteyene Tadımlık tereyağlı sunumlarla özel servisimizle müşterilerimize sunuyoruz. Şaşlık bonfile etinden özel soslu seçilmiş tarifli pozisyonumuzla dana pirzola Dallas, tibon, porterhouse dana kaburgadan özel sosuyla asado özel menülerimizdir. Hasbihan'a özel zencefilli armut tatlısı ve cennet çamuru ile son noktada ikramları sonlandırıyoruz. Türk kahvesi dövme Menengiç Kervansaray Kahvesi ile de damak tadına son noktayı koyuyoruz. "dedi. 

Hasbihan et Restaurant sadece Malatyalıların değil Malatya'ya gelip ağırlanacak misafirlerin de Durak noktası olacak. Malatya markasını damak tadında da yaşatacak bir işletme olarak yer alacak.