Çoşkun Çakmak'ın vefatı Taekwondo camiasını yasa boğdu

AHA SAKARYA - Milli takım hocalarından Çoşkun Çakmak hayatını kaybetti

Geçirdiği rahatsızlık sonucu Taekwondo milli antrenörü  Çoşkun Çakmak yaşama veda etti. Taekwondo sporunun emektarı olan ve yetiştirdiği şampiyon sporcularıyla adından sık sık söz ettiren Çoşkun Çakmak sevenlerini gözü yaşlı geride bırakarak hakka yürüdü. Rahmetli için Sakarya Yeni Camiinde cenaze töreni düzenlendi. Kılınan cenaze namazı sonrası haklar helal edilirken semaya açılan ellerde edilen dualar rahmetlinin ruhuna hediye edildi. Tören sonrası rahmetlinin naaşı omuzlarda dualarla uğurlanarak Erenler aile kabristanına defin edildi. 

Rahmetli Çoşkun Çakmak'ın  son yolculuğunda spor camiasında meslektaşları ve öğrencileriyle Çakmak ailesini sevenler  saflarda yerlerini aldılar. Taekwondo federasyon başkanı  Prof Dr. Metin Şahin  ve yönetim kurulu üyeleri tam kadro katılırken  Milli antrenörlerinden  Nedim Kuşçu, Mithat Aytan, Davut Cengiz Cemal Ot ,  Nusret Ramazanoğlu ve ismini sayamadığımız çok sayıda sevenleri son vedada  hazır bulundular. 

Milli antrenör Nedim Kuşçu , rahmetli Çoşkun Çakmak'ı rahmetle anarken iyi bir dostunu ve spor adamını Türkiye'nin kaybettiğini dile getirdi. Nedim Kuşçu "Çoşkun Çakmak spor camiasının duayenlerinden olup federasyonlarda her zaman görev almış, gençliğe çok büyük emekleri olan bir değerimizdi. Onun vefatı camiamızı derinden üzmüştür. Çok değerli bir hocamızı kaybettik. Kendisine Allah'dan rahmet, Kederli ailesine baş sağlığı diliyorum. Camiamızın başı sağolsun "dedi.