Çorum İmam hatip nesli Sıtkı Aslanhan'la hedef büyüttü

AHA/ÇORUM- Öncü gençlik spor kulübü Eğitimci Yazar Sıtkı Aslanhan'la Çorum imam hatip öğrencilerine gelecek hedefi bir daha hatırlattı

Önder imam hatip okulları bünyesinde yer alan Öncü gençlik spor kulübü Eğiti mci Yazar Sıtkı Aslanhan'la il il dolaşarak imam hatip neslinin geleceğine dair ışık tutmaya devam ediyor. Çorum İmam hatip okulları mezunları ve mensupları derneği ÇORİMDER'in organize ettiği  seminer büyük bir katılımla gerçekleştirdi. Seminer öncesi Kuranı Kerim Tilaveti ile başlayan pogramda selamlama konuşması yapan Çorimder imam hatip mezunları derneği başkanı Ayhan Boyraz konuşmasında "Sizler bu ülkenin bekasısınız. Sizler bu ülkenin geleceğisizin elinizde. Çok çalışın ve kendinizi yetiştirin. Sizin aranızda 10 yıllar sonra bu salonda Çorimder başkanları, gençlik spor kulübü başkanları olarak yer alacaksınız. "diyerek geleceğe dair ışık tuttu. İl milli eğitim müdür yardımcısı Kadir Söngüt ise selamlama kanuşmasında  İmam hatip gençliğinin nitelikli olduğunu bir daha hatırlattı. Gençlik spor il müdürü Haşim Eger yaptığı konuşmada " Siz değeirli imam hatip gençler bizler için çok önemlisiniz. Ülkemizin ve milletimizin siz imam hatip nesline ihtiyacı var, öncü olmaya devam ediniz."dedi. Öncü gençlik başkan yardımcısı Yasemin Bilnur Erenci selamlama konuşmasında Sizler peygamber efendimizin Güzel ahlakını temsil ediyorsunuz diyerek asıl görevlerini hatırlattı. 

Eğitimci yazar Sıtkı Aslanhan seminerinde öğrencilerin hem yüreklerine dokundu hemde geleceklerine dair yeni bir ruh kazandırdı. Sıtkı Aslanhan hedefi olmayanın bir insanın başarılı olması imkansız olduğunu hatırlattı. Kötü arkadaş, internetin kötü amaçlı kullanılması, cep telefonun tehlikesini dile getirdi. İmam hatip neslinin sadece Çorum'un Türkiyenin değil dünyanın kendilerini beklediği hatırlattı. 

Seminer sonunda günün anlamına özel plaketler taktim edilirken seminerde geçen konularda sorulan soruları bilenlerede hediyeler taktim edildi.