ÇORLUSPOR1947 TARAFTARINI GÜLDÜRDÜ

Bölgesel Amatör Ligi 12. Grup'ta mücadele eden Çorluspor 1947, sahasında konuk ettiği Gaziosmanpaşaspor'u 2-0 yenerek taraftarının yüzünü güldürdü.Maddi imkansızlıklara rağmen futbolcuların ortaya koyduğu mücadele taraftarlardan büyük bir taktir topladı.

  Generel Basri Saran stadında oynana maça tartarlar yoğun ilgi gösterdi. Yaklaşık 2500 futbol sever Çorluspor 1947 yi 90 dakika büyük bir coşku içinde destekledi.

Maça çok hızlı başlayan ev sahibi ekip,  maçın 9. dakikasında aradığı golü buldu. Gelişen Çorluspor 1947 atağında ceza sahası içinde topla buluşan Serkan, yaptığı düzgün bir vuruşla topu ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçirdi. Golden sonra kontra ataklarını hızlandıran konuk ekip Gaziosmanpaşa spor rakip kalede gol aradı.  Çorluspor 1947 nin golünden 7 dakika sonra konuk ekip forvetinin uzaktan attığı şut üst direkten geri geldi. İlk yarıda her iki takımın atakları sonuç getirmeyince ev sahibi ekip soyunma odasına 1-0 önde girdi

İkinci yarıya her iki takımda hızlı başladı. Konuk ekip ikinci yarının hemen başında yakaladığı mutlak gol pozisyonundan yararlanamadı.  Ceza sahasına yapılan ortada Gaziosmanpaşa spor forvetinin kafa vuruşu yan direkten geri geldi. Maçın uzatma dakikaları oynanırken Berkay takımını 2-0 öne geçiren golü attı.

Maçta 4 net şutun direkten dönmesi ve Çorluspor 1947 kalecisi Muhammed’in yaptığı başarılı kurtarışlar da maçın kaderini değiştirdi. Maç sonrasında emniyet güçleri zamanında önlemlerini alarak taraftarlar arasında her hangi bir olay çıkmasına engel olurken, Çorluspor 1947 evinde uzun zamandır yenilmemesi dikkatlerden kaçmadı.

Haber: Abdurrahim Yıldırım