Çorluspor Hızlı Başladı!

Bölgesel Amatör Ligde bir türlü aradığını bulamayan, her sezon hüsran yaşayan, Çorluspor 1947 den taraftar neredeyse ümidini kesmeye başlamışken, Çorlu'nun en köklü takımlarından biri olan ve Tekirdağ 1 Amatör kümede bu yıl şampiyonluk mücadelesi verecek Çorluspor sezona fırtına gibi girmeye hazırlanıyor. Başkan Tezcan Özbaşaran hedeflerinin BAL ligi olduğunu, taraftarın desteğine ihtiyaçlarının olduğunu açıkladı.

Bu sene Tekirdağ 1.Amatör ligine şampiyonluk parolası ile çıkacak olan Çorluspor dün akşam yeni transferlerini basına tanıttı. Bugün itibari ile idmanlara başlayan Çorluspor 17 Eylül tarihinde başlayacak olan ligde fırtınalar estireceklerini belirtti.

Sezon Sonu Şampiyon Olacağız!

Tekirdağ 1. Amatör liginin en güçlü takımlarından biri haline gelen Çorluspor takımı önce ki akşam gücüne güç kattıklarını belirterek yeni transferlerini basına tanıttı. Daha önceden yapılan transferler ile yeni oyuncular bir araya gelerek büyük bir gövde gösterisinde bulunarak Çorluspor Başkanı Tezcan Özbaşaran'ı mahcup etmeyeceklerini, sezon sonu şampiyon olacaklarını belirttiler.

Ligin En İddialı Takımı Biziz!

Çorluspor takımı önce ki akşam Ali Güvenç Aytaş, Cavit Şen, Burhan Uçar, Sezgin Topçu, Bülent Dindar ve Berk Yakut ile sözleşme imzalarken kulüp Başkanı Tezcan Özbaşaran'da yapmış olduğu açıklamada takımına çok güvendiğini, ligin en iddialı takımlarının kendileri olduğunu ve son sonu şampiyon olup Süper Amatör ligine çıkacaklarını belirtti.

Takımlara Kök Söktüreceğiz!

Tezcan Başkan konuşmasının devamında, "Takımımız yarın (bugün) top başı yapacak, hedefimiz Süper Amatör Ligine çıkmak. Transferleri yaparken buna göre yaptık, çok değerli oyuncuları takımımıza transfer ettik. Çok iddialıyız, Tekirdağ liginde takımlara kök söktüreceğiz. Biz şampiyon olmak için geliyoruz, takımıma güveniyoruz. 2017-2018 sezonunun futbol camiasına hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Çorluspor Kız Voleybol Takımı Kuruldu!

Tezcan Başkan futbol'un yanı sıra Çorluspor adı altında bir kız voleybol takımı da kurduklarını belirterek, "Bugünden sonra Çorluspor'umuzun voleybol takımı da vardır, bu müjdeyi de buradan vermek istiyorum" dedi.

Tribünden Desteğe İhtiyacımız Var!

Tezcan Başkan, Çorlu'da bulunan futbol severlerden tribünde kendilerine destekte bulunmasını istediğini belirterek, "Bizim takımımız 1.Amatör liginde ama gerçekten çok güçlü oyunculara, çok karakterli futbolculara sahip. Tüm Çorlu'ya güzel bir futbol seyrettirmek istiyoruz. Ben inanıyorum ki oyuncularımız bizi utandırmayacaklar. Teknik direktörümüz Sedat Olcay ve Ertan Gürel ile sezona damga vuracak bir ekip oluşturduk. Onlar yılların antrenörleridir, Çorluspor'un direğidir ikisi de. Onlarla birlikte olmaktan dolayı çok mutluyuz" dedi.

150 Bin TL Bütçe İle Kurulduk!

150 Bin TL'lik bir bütçe ile kuruldukların belirten Tezcan Başkan, "150 Bin TL ile takımımız kuruldu, Allah utandırmasın, biz amatörüz ben ilk defa Çorluspor'un Başkanı oldum. Elimden geldiği kadar Çorluspor'a destek vereceğim, bizÇorluspor'u kimseye el avuç açtırmadan bir şeyler yaptıracağız. Ama tabi ki sayın Kaymakamım, sayın Belediye Başkanım bize desteklerini esirgemeyeceklerini biliyorum. İnşallah aradığımızı bulacağız. Takımımıza desteklerinden dolayı Mehmet Diktaş'a çok teşekkür diyorum, Çorlu'da ki yine bazı dostlarımız takımımıza destek veriyor, bizler onların bu destekleri ile ligi şampiyon olarak bitirmek istiyoruz" dedi.

Fransa'dan Transferimiz Var!

Fransa'dan Türk asıllı bir transferleri olduğunu belirten Tezcan Özbaşaran, "Fransa'dan bir oyuncu transferimiz oldu, bu arkadaşımız Fransa'da üst liglerde futbol oynadı, adı Bülent Dindar. Bu kardeşimiz de diğer oyuncularımız gibi çok güçlü, kuvvetli. Bizim kadromuza renk katacak. Bu sene bize çok faydalı olacağına inanıyorum" dedi.

Bütçemiz Seneye 500 Bin TL!

Yeni sezon öncesi Çorlu'dan BAL liginde bulunan bir takımla hazırlık maçı da oynayacaklarını belirten Tezcan Özbaşaran iddialı açıklamalarda bulunarak, "Biz 1.Amatör liginde kalıcı değiliz, hedefimiz Süper Amatör ligi ve ondan sonrada BAL ligi. Seneye'de bütçemiz 500 Bin TL olacak, şimdiden de bunu söylüyorum. BAL ligine çıktığımız da takımımızda yeni yönetim ve yeni bir Başkan olacak, fakat derlerse ki seninle bu takım yola devam etsin bizler seve seve her zaman Çorluspor için göreve hazırız, ne varsa Çorlu'da vardır" dedi.

Haber: Abdurrahim Yıldırım