Çorluspor 1947 Fırsatı Tepti! İyi Oynadı Ama Kazanamadı!

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 12 takımlarından Çorluspor 1947 kendi evinde konuk ettiği Çekmekköy Belediyesi Alemdağspor karşısında son derece atak ve baskılı bir futbol oynamasına rağmen sahadan beraberlikle ayrıldı. Maçı izleyen taraftarlar takımın hızlı ve atak oyunundan memnun kalırken, ilerisi için büyük umutlar veren takım için de 'On Beş günde kurulabilen bir takımdan çok daha fazlasını beklemeye gerek yok, en iyisi bu' yorumlarını yaptılar.

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 12. Grup’ta mücadele eden Çorluspor 1947, General Basri Saran Stadyumu’nda konuk ettiği Çekmekköy Belediyesi Alemdağspor takımı ile golsüz berabere kaldı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısı ile Çorluspor 1947 oyuncuları seremoni törenine ellerinde Türk bayrakları ile çıktı

Ev Sahibi Ekip Yine penaltı kaçırdı!

Sezon başından beri Çerkezköy 1911 ve Çıksalınspor karşılaşmalarında kazandığı 2 penaltı atışından da yararlanamayan Çorluspor 1947 Çekmeköy Alemdağspor maçının ilk yarısında da kazandığı penaltı atışını da gole çeviremeyerek taraftarlarına saç baş yoldurdu.Her iki takımında karşılıklı atakları ile geçen maçın ilk yarısı golsüz tamamlandı.

Çorluspor 1947 bu hafta BAY geçecek!

Müsabakanın 2. Yarısına daha istekli başlayan Çorluspor 1947 rakibi karşısında yakaladığı atakları gole çeviremedi. Geçtiğimiz hafta Altınova Belediyespor`a 1-0 yenilerek bu hafta ki maça mutlak galibiyet parolası ile çıkan Çorluspor 1947`de alınan beraberlik sonrasımoraller bozulurken 6. Hafta sonunda 7 puanda kalarak kendine 8. Sırada yer bulabildi. Bu haftayı maç oynamadan geçecek olan Çorluspor 1947 sonrasında Çanakkale temsilcisi Bigaspor ile deplasmanda karşılaşacak.  6 maç sonunda 7 puana ulaşan Çorluspor 1947 bu maçların sadece üçünde gol sevinci yaşadı. Gol yollarında ki beceriksizlik bu haftada devam ederken sarı kırmızılılar toplam 630 dakikada sadece 3 kez gol sevinci yaşayabildi.

Bölgesel Amatör Lig 12. Grupta Çerkezköy 1911 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet ile kazandığı 13 puanla liderliğini sürdürürken, Sultangazispor 12 puanla 2., Altınova Belediyespor`da 12 puanla 3. Sırada yer alıyor.

Haber: Abdurrahim Yıldırım