ÇORLUSPOR 1947'DE YİNE HÜSRAN

BAL ligi 12'inci gurupta mücadele eden Çorlspor1947 de hüsran devam ediyor. Bölgesel Amatör Ligi 12. Grup ikinci yarı ilk mücadelesinde Çorluspor 1947 daha önce 3-1 yenildiği Çerkezköy 1911'e kendi evinde de 3-1 yenildi. Maço yöneten Hakemlerin gösterdikleri performans izleyicilerden takdir toplarken, birçok pozisyonda Orta Hakem Gündeniz Gürtay futbolculara kart göstermek yerine olumlu diyalogları futbol adına güzel kareler olarak yansıdı.

BAL 12. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Çorluspor 1947, evinde Tekirdağ Derbisi ile Çerközköy 1911’i ağırladı. Ligin ilk yarısında Çerkezköy’de oynanılan maçta rakibine 3-1 yenilen temsilcimiz, sahasında da 3-1’lik skorla yenildi. Maça istekli başlayan temsilcimiz, 10. dakikada gelişen atakta Serkan ile 1-0 öne geçti. Golden sonra rakibine üstünlük kuramayan ve arka arkaya kalesinde gördüğü tehlikeli pozisyonlardan ders almayan temsilcimiz, 3 dakika içinde kalesinde eski oyuncusu Orhan Pamukçu’nun attığı 2 gol ile ilk yarıyı 2-1 mağlup kapattı. İkinci yarıda baskı kurup rakip kalede gol bulmak isteyen temsilcimiz, 48. dakikada kalesindeki 3. gole engel olamadı. Bu dakikalardan sonra varını yoğunu ortaya koyan temsilcimiz, rakip kalede geliştirdiği ataklardan bir sonuç alamadı ve sahadan 3-1’lik skorla mağlup ayrıldı.

HAKEMLER GÜZEL BİR YÖNETİM SERGİLEDİ

Maçın Hakem Dörtlüsünün gösterdiği tutum izleyicilerin taktirini toplarken, maçı Kocaeli Bölgesinden Gündeniz Gürtay (Orta) Yan Hakemler; Mehmet v Ali Vardar (Kocaeli Bölgesi) ve Sakarya bölgesinden Hakan Adlı yönetirken, maçın Dördüncü Hakemi olarak Kocaeli bölgesinden Metin Ataş görev yaptı. Yan hakemlerin bir çok kritik pozisyonda verdikleri doğru kararlar futbol adına taktir görürken, bazı pozisyonlar için ev sahibi ekibin taraftarları da tepkilerini gösterdi.   Maç öncesi kendi evinde 22 maçlık yenilmezlik serisi ile sahaya çıkan temsilcimiz, aldığı 3-1’lik yenilgi ile seriyi sona erdirdi.

MAÇ ÖNCESİ POLİS YARALANDI

Çorlu General Basri Saran Stadyumunda oynanan  maçın ilk düdüğünün çalması ile sahaya konfeti yağmuru yapıldı. Taraftarların konfeti dışında patlayıcı madde olarak tabir edilen bir torpil de, saha kenarında görevli polis memurunun gözüne isabet etti. Edinilen bilgiye göre gözünden yaralanan polis memuru, saha kenarında bulunan 112 ekiplerinin ilk müdahalesi ile Çorlu Devlet Hastanesine götürüldü. Olaylar ile ilgili polis kameralarını inceleyen ekipler, maçın 2. devresinde tribünlerden sahaya patlayıcı madde attığı tespit edilen taraftarları gözaltına aldı.

Haber: Abdurrahim Yıldırım