ÇORLU ZABITASINDAN KİMYASAL ATIK OPERASYONU

Çorlu'da kimyasal atıkların yasadışı şekilde yakılarak yok edilmesine, vatandaşlarında yoğun şikayetleri sonucu Çorlu Belediyesi Zabıta ekipleri el koydu. Çorlu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri şehir genelinde gerçekleştirdiği kontrol ve denetim faaliyetlerini sürdürüyor.

Vatandaşlardan gelen şikâyetler ve İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün asayiş ve madde satışının engellenmesi konulu talebidoğrultusunda ilçemiz genelinde Çorlu Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'nce belirlenen izinsiz ve yetkisiz olarak çöp, hurda, kâğıt atık gibi malzemelerinalımını yapan, hurdacı niteliğindeki işyerlerineZabıta Müdürlüğü ekiplerince denetimlerde bulunuldu.

Çorlu Belediyesi Zabıta Müdürü Birol Uçar konuyla ilgili yapmış olduğu açıklamada; özellikle meskûn mahal içerisinde bulunan ve yetkisi olmadığı hâlde çevreye rahatsızlık verenişyerlerinin Fen İşleri ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ile ortaklaşa yapılan çalışma ileboşaltılarak temizlenmesi işlemlerine başlandığına değindi. Müdür Uçar, bu şekilde faaliyet gösteren yerlerin boşaltılıp ve temizlenmesi yönünde çalışmaların titizlikle devam edeceğini belirtti.  

Haber: Abdurrahim Yıldırım