Çorlu'nun yeni Kaymakamı Cafer Sayılı oldu

AHA TEKİRDAĞ - 4 Yıldır görevini sürdüren Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç koltuğu Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Cafer Sarılı'ya bıraktı.

Dört yıldır Çorlu Kaymakamlığı görevini sürdüren ve görev süresi boyunca halka kapısı sonuna kadar açık olan Kaymakam Levent Kılıç, yeni kararname ile Manisa’nın Salihli ilçesine atandı.. Yerine ise Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Cafer Sarılı atandı. Kılıç sosyal medya sayfasından duygu dolu bir veda mesajı yayınladı.

Yeni Çorlu Kaymakamı Cafer Sayılı kimdir!

1968 yılında İzmir'in Tire ilçesinin Üzümler Köyünde doğdu. İlkokulu Üzümler köyünde, ortaokulu Tire ilçesinde lise tahsilini ise Balıkesir'de tamamladı. 1990 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu.

Mülki İdare Amirliği görevine 1994 yılında Uşak Kaymakam adayı olarak başlayıp, Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde Kaymakam Vekilliğinde bulundu. Daha sonra sırasıyla Ordu-Kabadüz, Gümüşhane-Torul, Van-Çaldıran, Ordu-Aybastı, Ağrı-Eleşkirt, Aydın-İncirliova, İzmir-Çeşme, Manisa-Gölmarmara ve Yalova-Çınarcık ilçelerinde Kaymakamlık yaptı.

30.11.2016 tarih ve 2016/861 sayılı Müşterek Kararnameyle Afyonkarahisar ili Vali Yardımcılığı görevine atanan Cafer Sarılı, Teknoloji ve Tasarım Öğretmeni Hediye Hanım ile evli olup Suat Sencer ve Semih Sergen isminde iki çocuk babasıdır.

Kaymakam Kılıç’tan Duygulandıran Veda Mesajı!

Dört yıldır başarılı bir şekilde Çorlu’da görev yapan Kaymakam Levent kılıç, sosyal medya sayfasında duygu dolu mesaj yayınlayarak, herkesten helallik istedi. Kılış mesajında; “Değerli Kardeşlerim, 4 yıl boyunca severek görev yaptığım Çorludan bugün yayınlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Manisa Salihli Kaymakamlık görevine atanmış bulunuyorum.

Görev yaptığım süreçte çok güzel dostluklar ve arkadaşlıklar edindim. Bu zamanda bana desteklerini esirgemeyen başta sayın Valilerimize, Milletvekillerimize, kurum amirlerimize, meslektaşlarımıza, siyasi parti yöneticilerine, Muhtarlarımıza, oda ve kooperatif başkanlarımıza, sivil toplum kuruluşlarımıza , basın mensuplarımıza, aslında büyüğünden küçüğüne tüm Çorlu halkına çok teşekkür ediyorum. Ben Çorluyu çok sevdim, inşallah sizlerin gönlünde ben de bir yer edinebilmişimdir. Benim hakkım herkese helal olsun, sizler de hakkınızı helal ediniz. Allaha emanet olun” dedi.

Haber: Abdurrahim Yıldırım