ÇORLU MHP DEN UYUŞTURUCUYA HAYIR KAMPANYASI

Geçmiş dönemlerde sessizliğini koruyan MHP Çorlu ilçe teşkilatı, Barış Tırpan ve yönetiminin göreve gelmesinden sonra kamuoyunda ses getirecek etkinliklere imza atarken, yerel sorunlar ve çözüm önerileri konusunda da son zamanlarda yaptığı başarılı çıkışlarla dikkat çekiyor. Çorlu'da 'Uyuşturucu ve Uyarıcı Maddelerin Sağlığa Etkileri' konulu Uyuşturucu ile Mücadele Koordinasyon İşbirliği paneli düzenlendi.

Son yıllarda ilçemizde yaşanan uyuşturucu madde kullanımına bağlı ölümler ve artan madde bağımlılığı nedeni ile Milliyetçi Hareket Partisi Çorlu İlçe Teşkilatı’nın başlattığı, Çorlu Kaymakamlığı ve Çorlu Belediyesi ile ilçedeki siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşlarının desteği ile hazırlanan panele Çorlu Devlet Hastanesi, Özel Çorlu VegaHospital ve Özel Çorlu Reyap Hastanesi de destek verdi. Programda Çorlu Devlet Hastanesi Psikiyatri Uzmanı Dr. Korkut Budak, Uyuşturucunun Toplum Üzerindeki Psikoloji Etkileri, Özel Çorlu Reyap Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyolojisi Dr. Günay Kaya, Uyuşturucu Kullananların Laboratuar Tetkikleri, Özel Çorlu VegaHospital Doç. Dr. Arslan Tekataş da Uyuşturucunun Beyinde ve Nörolojik Hastalıklar Boyutundaki Ölümcül Sonuçları konularında sunum gerçekleştirdi.

Programa katılan Çorlu Kaymakamlı Levent Kılıç da sunum gerçekleştiren Uzm. Dr. Korkut Budak, Dr. Günay Kaya ve Doç. Dr. Arslan Tekataş’a katkılarından dolayı teşekkür plaketi verdi. MHP Çorlu İlçe Teşkilatı’nın düzenlemiş olduğu programa Çorlu Belediyesi Başkan Yardımcısı Ahmet Sarıkurt, MHP Çorlu İlçe Başkanı Barış Tırpan Çorlu Devlet Hastanesi Başhekimi Mustafa Doğan ile siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Haber: Abdurrahim Yıldırım