ÇORLU HALK EĞİTİM ÇALIŞMALARI İLE GÖZ DOLDURUYOR

Yaptığı başarılı çalışmalar ve kursları ile göz dolduran Çorlu Halk Eğitim Müdürlüğü yeni yerinde hizmete devam ediyor. Çorlu Halk Eğitim Merkezi Müdürü Gürsan Çil, taşındıkları yeni hizmet binasında Çorlu Halkına daha iyi hizmet vermeye devam edeceklerini belirtti.

Çorlu Halk Eğitim Merkezi, taşındığı Cumhuriyet Parkı yanındaki Çobançeşme Mahallesi Bülent Ecevit Bulvarı’ndaki yeni yerindeki tadilat çalışmalarını tamamlayarak Çorlu halkına daha iyi hizmet etmek için çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Çorlu Halk Eğitim Merkezi Müdürü Gürsan Çil, yaptığı açıklamada yeni yerlerinde kaldıkları yerden devam edeceklerini ve Çorlu’nun adını her alanda duyuracaklarını belirtti. Çil, “Yeni yerimizde sınıflarımız alt katta hazır durumda. Bazı sınıflarımızda tadilat çalışmaları yaparak bir sınıfı iki sınıf haline getiriyoruz. Şuanda daha önceki eğitim-öğretim yılına göre bu yılda kurslara başvuru oranımız yüksek. Çorlu’ya daha kaliteli hizmet etmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.  Açılmasını planladığımız Pasta Yapımı ve Aşçılık Kursuna binlerce başvuru var. Bunun dışında El Sanatları, Giyim, Sanatsal Mozaik Süsleneme, Güreş, Boks, Bilgisayar, Ofis Programları, Solidworks, Kuaförlük, Cilt Bakımı, Hijyen, Emlak Danışmanlığı, Müzik kurslarımız devam ediyor. Onun dışında çok amaçlı konferans salonumuz ve kokteyl salonumuzu kiralayarak merkezimizin döner sermayesine katkıda bulunuyoruz. Küçük eksiklerimizi tamamlayarak halkımızın hizmetinde olmaya devam edeceğiz” dedi.

ÖNCELİĞİMİZ OKUMA-YAZMA

Çorlu’da okuma-yazma bilmeyen vatandaşlara eğitim vermek için çok büyük emek verdiklerini kaydeden Çil, “Önceliğimiz Çorlu’da halkımızın okuma-yazma öğrenmesi. Bildiğiniz üzere Çorlu çok göç alan bir ilçe. Bu nedenle de okuma-yazma bilmeyen vatandaşlarımıza destek vermeye devam ediyoruz. Özellikle de merkezimize başvuran kursiyerlere evlerine en yakın okullarda okuma-yazma öğrenmeleri için yardımcı oluyoruz” dedi.

Haber: Abdurrahim Yıldırım