Çorlu Belediyesi Aşevin'de İftar Bereketi

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte Çorlu Belediyesi de sosyal sorumluluk çerçevesinde Aşevinde binlerce kişiye her yıl olduğu gibi İftar vermeye başladı. Çorlu Belediyesi Ramazan ayının başlamasıyla birlikte ilk iftar yemeğini organizasyonunu Çorlu Belediyesi Aşevi'nde gerçekleştirdi.

Çorlu Belediyesi Aşevi'nde verilen ilk iftar yemeğine Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, 5. Kolordu ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Gürsel Yüz, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Başkan Yardımcıları Erdoğan Demirci, Serhad Çatalkaya, Oktay Çolpan ve Kemaleddin Avcı'nın yanı sıra Belediye Meclis Üyeleri, siyasi parti başkan ve temsilcileri ile bini aşkın vatandaş katıldı.

2018 yılının ilk iftar programı İftar yemeği okunan yemek duası ve Çorlu Belediyesi'nin ikram çeşmesinden şerbet ikramı ile son buldu. İftar sonrasında açıklamada bulunan Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, her kesimden vatandaşın aileleriyle birlikte katıldığı iftar yemeğinin ilkini gerçekleştirdiklerini belirterek bu yıl da Çorlu Belediyesi Aşevi'nin yanı sıra mahallelerde kurulacağını söyledi.

Başkan Sarıkurt iftar programının hazırlanarak vatandaşların bilgisine sunulduğunu ifade ederken günlük iftar bilgilendirmelerinin Çorlu Belediyesi'ne ait sosyal medya hesaplarından da günlük olarak halkımızla paylaşılacağını sözlerine ekledi. Öte yandan bu akşamki iftar yemeği yine Çorlu Belediyesi Aşevi’nde gerçekleştirilecek. Düzenlenecek iftar yemeğine tüm halkımız davetlidir.

Haber: Abdurrahim Yıldırım