ÇORLU AK PARTİ KADIN KOLLARINDAN ÖRNEK DAVRANIŞ

Çorlu'ya yapılması planlanan ve temeli atılmış olan 15 Temmuz Şehitler İlkokulu için Çorlu Ak Parti kadın kollarından örnek bir davranış sergilendi. Gelirinin tamamı okul yapımı için harcanmak üzere düzenlenen kermese ilgi son derece fazla oldu. Kamuoyunda çok büyük taktir toplayan kermesle ilgili olarak, Ak Parti Çorlu Kadın Kolları Başkanı Dilek Vardoğan Aktolun destek veren ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Çorlu Kadın Kolları Başkanı Dilek Vardoğan Aktolun; “Yapılan etkinlikle ilgili olarak basın mensuplarına açıklama yapan Bugün Ak Parti Çorlu İlçe Kadın Kolları Başkanlığı olarak “15 Temmuz Şehitler İlkokulu” yapımına destek olmak amacıyla “yardımlaşma ve dayanışma” kermesi düzenledik. Açılışımızı Çorlu kaymakamımız Levent Kılıç Milletvekilimiz Metin Akgün İlçe Başkanımız Kerim Atalay Büyükşehir Belediye Meclis Üyemiz İbrahim Yerlioğlu, partililerimiz STK temsilcileri kurum ve kuruluş müdürleri ve vatandaşlarımızla birlikte büyük bir coşku içerisinde gerçekleştirdik. Kermesimize katılan destek veren katkı sağlayan herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Kermesimizin hayırlı bereketli ve bol kazançlı olmasını diliyorum. Kadın kollarımızla büyük bir çaba ve çalışmayla gerçekleştirdiğimiz bu farkındalığın uzun süre devam etmesini ve en kısa zamanda okulumuzun tamamlanmasını umuyoruz. Kermesimizi 15 Temmuz Şehitler İlkokulu tamamlanana kadar belli aralıklarla farklı semtlerde devam ettirmek niyetindeyiz. Kermesimize teşrif eden herkese teşekkür ederken, yüzyıllar boyunca milletimiz için vatanı, bayrağı ve istiklalimiz uğruna canını veren Aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anarken gazilerimize şifalar diliyorum.

Bugün Ak Parti Çorlu İlçe Kadın Kolları Başkanlığı olarak “15 Temmuz Şehitler İlkokulu” yapımına destek olmak amacıyla “yardımlaşma ve dayanışma” kermesi düzenledik. Açılışımızı Çorlu kaymakamımız Levent Kılıç Milletvekilimiz Metin Akgün İlçe Başkanımız Kerim Atalay Büyükşehir Belediye Meclis Üyemiz İbrahim Yerlioğlu, partililerimiz STK temsilcileri kurum ve kuruluş müdürleri ve vatandaşlarımızla birlikte büyük bir coşku içerisinde gerçekleştirdik. Kermesimize katılan destek veren katkı sağlayan herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Kermesimizin hayırlı bereketli ve bol kazançlı olmasını diliyorum. Kadın kollarımızla büyük bir çaba ve çalışmayla gerçekleştirdiğimiz bu farkındalığın uzun süre devam etmesini ve en kısa zamanda okulumuzun tamamlanmasını umuyoruz. Kermesimizi 15 Temmuz Şehitler İlkokulu tamamlanana kadar belli aralıklarla farklı semtlerde devam ettirmek niyetindeyiz. Kermesimize teşrif eden herkese teşekkür ederken, yüzyıllar boyunca milletimiz için vatanı, bayrağı ve istiklalimiz uğruna canını veren Aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor gazilerimize şifalar diliyorum” dedi. Hafta sonu iki gün boyunca Atatürk heykel meydanında devam eden kermese vatandaşların ilgisi yoğun olurken, elde edilecek olan gelir yapımı devam eden 15 Temmuz şehitler okuluna bağışlanacak.

 

Haber: Abdurrahim Yıldırım