Çetin Group'un Gururla Geçen 21 Yılında, Gelecek Nesile Altın Öğütler

AHA İSTANBUL - 1998 yılında Ahmet Çetin tarafından kurulan Çetin Group, 21. yaş gününü kutladı. Kardak gaziside olan Ahmet Çetin gelecek nesile başarılı olmanın sırlarını açıklarken "Başarı son durak değil devam eden yolculuktur" dedi.

ÇETİN GROUP’UN GURURLA GEÇEN 21 YILI

Kardak gazimiz olan ve vatan savunmasında gösterdiği kararlı duruşuyla her zaman gurur kaynağı olan Ahmet Çetin 21 yıl önce kurduğu ve iş hayatında bu güne kadar başarı çıtasını her geçen gün yükselterek Türkiye’nin en önemli Holdingleri arasına giren Çetin Group 21’inci kuruluş yıl dönümünü görkemli bir şekilde kutladı. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin; “Bu başarı bir ekip işidir ve bizde bunu 21 yıldır çok iyi bir şeklide gerçekleştirdik” dedi.

Kuruluşundan bu güne kadar bünyesinde bir çok sektörü barındıran ve yaklaşık 7 Binden fazla çalışanıyla bölgede ve yurt dışında oluşturduğu istihdamla bir çok kişiye iş veren Çetin Group, 18 Haziran'da 21. kuruluş yıldönümünü Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, Başkan Yardımcısı Seval Çetin, yönetici ve çalışanlarıyla birlikte kesilen pastayla kutladı. Çalışanları ile bu güne kadar adeta bir arkadaş gibi davranarak, aile ortamı şeklinde iş ortamı hazırlayan Ahmet ve Seval Çetin çiftinin oğlu Atakan Çetin’de genç jenerasyon olarak, dev Çetin Group holdingin veliahttı olarak başarılı çalışmalarıyla iş dünyasında kendinden söz ettirmeye devam ediyor.

ÇETİN GROUP HER YIL VERGİ REKORTMENLERİ ARASINDA

Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin’in yıllarca kendisine bir ilke olarak benimsediği; Bu ülkede ve bu ülke için ede ettiğimiz helal kazancımızı yine bu ülkeye vergi olarak vermek bizim için gururdur” sözüyle her yıl Tekirdağ genelinde vergi rekortmenleri arasına ilk sıralardaki yerini korumaya devam ediyor. Oluşturduğu Binlerce istihdamın yanı sıra yurt dışı işleri ve yatırımları ile dikkat çeken Çetin Group, başarıl işleri ile dikkat çekmeye ve bölgemizin, ülkemizin gurur kaynağı olmaya devam ediyor.

ÇETİN GROUP 21 YAŞINDA

Çetin Group Yönetimi, kuruluşunun 21’inci yılını çalışanlarıyla birlikte pasta keserek kutladı. Atak Kozmetik Fabrikası’nda düzenlenen kokteylde konuşan Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, 21'inci kuruluş yıldönümünü Çetin Group Bölge Müdürleri, şirket müdürleri, yöneticiler ve çalışanlarıyla kutladı. Kokteyl'de eşi ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Seval Çetin ile oğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Atakan Çetin de hazır bulundu.

TÜM YÖNETİCİLER DUYGULARINI PAYLAŞTI

Çetin Group Merkezi'ndeki koktyel, şirket yöneticileri ve İcra Kurulu Başkanı Özcan Kabaklar konuşmasıyla başladı. 21. kuruluş yıldönümünü kutlayan Kabaklar, konuşmasında geçmişe giderek, "Bilindiği gibi gurubumuzun ilk şirketi yönetim kurulu başkanımız sayın Ahmet Çetin ve Başkan Yardımcımız Seval Çetin hanımefendinin kararları üzerine güvenlik hizmetleri üzerine faaliyette bulunmak üzere bundan tam 21 yıl önce kurulmuştur. Şirketimiz kurulduğu gün bugünkü bütçe ve imkanlara sahip değildi ancak çok daha değerli kaynakları vardı. Başta Ahmet Çetin bey, alanındaki uzmanlık ve donanımı sayesinde sunulan hizmet kalitesi, güvenirlik, dürüstlük ve insana değer. Bu kaynaklar, halen şirketimizin değerleri arasında yer almaktadır. İşte sizlerinde sayesinde halen devam eden bu kaynaklar şirketimizin kısa sürede büyümesine ve gelişmesine neden olmuştur."diye konuştu. Şirketin gelişimini kısaca anlatan Kabaklar, Çetin Gorup'un bugün 7 bölge müdürlüğü, 7 bine yakın çalışanı 7 şirket, iki üretim şirketi, üç fabrikası ile dünya pazarlarında boy gösteren bir markaya sahip olmanın gururunu yaşadıklarını söyledi.

TAKIM ARKADAŞLARIM

7 bölgeyle canlı yayın yapılan kokteylde konuşan Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, 21. Kuruluş Yıldönümünü tüm çalışanlarıyla birlikte kutladı. Yönetici ve çalışanlarına hitap eden Çetin, "7 grubun değerli yöneticileri, kıymetli takım arkadaşlarım. Kurulduğumuz ilk günden buyana seviyeli çizgisinden taviz vermedi, milli değerlere bağlı, başarısını her geçen gün daha ileriye taşıyan, teknolojik gelişmelere ayak uyduran, geçmişte kısıtlı imkanlarla önemli başarılara imza atmış ve günümüzde çok daha gelişmiş imkanlara sahip Çetin Group, hizmet sektöründe olduğu gibi üretim alanında da yurt içi ve yurt dışında yaptığımız yatırımlarla uluslararası marka değerini daha da güçlendirmiş, adımızı ülke sınırlarının dışına taşımayı başarmış bulunuyoruz" dedi.

EĞER HEDEFİNİZ YOKSA

Çalışanlarına tavsiyelerde bulunan Çetin sözlerini şöyle sürdürdü: "1998 yılından günümüze kadar uyguladığımız ve bizleri yarınlara taşıyacak olan iyi belirlenmiş hedeflerdir arkadaşlar. Eğer hedefleriniz yok ise kullandığınız aracın ve gittiğiniz yolun hiçbir anlamı olmaz. Çünkü ne aradığını bilmeyen, bulduğunun da farkında olmaz arkadaşlar."

HİZMET SEKTÖRÜNDE BÜYÜK DEĞİŞMELER YAŞANDI

Son 10 yılda hizmet sektörü gelişimi açısından pazarın büyümesini ve sektörel değişimine dikkat çeken Çetin, "Bir çoğumuz bu değişime şahit olduk. Hizmet sektöründe büyük değişmeler yaşandı. Buna paralel geçtiğimiz 10 yılda bir çok yerde uluslararası firmalarında oyuna girmesiyle birlikte sektörün hareketlenmesi bir o kadarda gelişmesi sağlandı" dedi.

YABANCI ŞİRKETLERİN DİKKATİNİ ÇEKTİK

Çetin Group markasının ülke sınırlarını aştığına işaret eden Çetin, "Değerli takım arkadaşlarım. Şunu çok iyi bilmeliyiz ki sektörün beklentilerine çözüm üretmekten çok gelecekte sektörün ihtiyaçlarının öngörülmesi ve sektörün belirleyicisi olmak bizleri hayalini kurduğumuz hizmet sektörünün en önde gelen firması yapmak için yetmese bile ilk sıralarda yer almamızı sağlayacaktır. Hizmet sektörünün öncü ve yenilikçi firması olmamız yabancı şirketlerinde dikkatini çekmiş ve bizimle rekabet etmek için bizim uyguladığımız metodları uygulamaya başlamışlardır" dedi.

ATAK KOZMETİK DUBAİ

Çetin konuşmasında Atak Kozmetik'in Dubai'de açılacak fabrikasının bu yılın sonuna doğru üretime başlayacağı müjdesini vererek, "14 yıl önce girdiğimiz üretim sektöründeki ilk fabrikamız ATAK FARMA KOZMETİK bugün kendi alanında ihracat sıralamasında ilk 5 arasında yer bulması ve rekabet gücümüzü artırmak için Dubai'de inşaatı son aşamasına gelen yılın son çeyreğinde üretime başlayacağımız ATAK Kozmetik Dubai fabrikamız, yine grubumuza iki yıl önce kattığımız ve büyük yol kateden mobilya yardımcı elemanları üretimi yapan ÇEMOBSAN fabrikamız bir ar-ge merkezi de kurarak sektördeki yerini almış üretimde de yaptığımız bu hamleler bizleri gelecek için umutlandırmıştır" dedi.

BAŞARI SON DURAK DEĞİL DEVAM EDEN YOLCULUKTUR

"Takım olarak belirlediğimiz ve benimsediğimiz 'Farkı Birlikte Yaratarak Sektörün, Lideri ve Dünya Markası Olmak' vizyonu ile işimizi yapmanın en iyi yolunu kendi yaratıcılıklarınızı ortaya koyarak bulacağınızı biliyorum." diyerek sözlerini sürdüren Çetin, "Değerli takım arkadaşlarım 21 Yıldır çalışanlarımıza, çalıştığımız proje yöneticilerine ve çevremize karşı yarattığımız güven duygusunu her zaman muhafaza etmeliyiz . Güveni sarsacak hiçbir şeye izin vermeyecek bir ortam hazırlamalıyız" dedi. Çetin sözlerini her zaman kullandığı, "Unutmayın ki 21yaşımızı yeni bitirdik çok genciz anılarımızla yetinmek için daha çok erken ve 'Başarı son durak değil devam eden yolculuktur'" ifadeleriyle tamamladı.

Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin daha sonra group yöneticilerine, müdürlere ve bölge temsilcileri ile şirket birimlerine tek tek 'anons' ederek teşekkür etti. Koktyel, 21. yıl pastasının kesilmesiyle sona erdi.

Haber: Abdurrahim Yıldırım