CANER YAMAN ORİON'A GELİYOR

D&R Live etkinlikleri kapsamında sevilen yazar Caner Yaman okurlarıyla Orion'da buluşacak. 2 Aralık Cumartesi günü Orion'da düzenlenecek imza günü saat 15:00'te başlayacak.

Kitaptan müziğe, filmden elektronik ürünlere, oyundan hobiye, hediyelik eşyadan kırtasiyeye kadar geniş bir yelpazede eğlence ve kültür ürünlerini ziyaretçilerine sunan D&R, Orion mağazasında düzenlediği imza günü etkinliklerine devam ediyor. Son kitabı ‘Güzel Kaybettik’ ile oldukça ses getiren Caner Yaman, Orion ve D&R işbirliği ile Çorlu’ya geliyor. Aşıktım Hatırlamıyorum, Sonrası Yok, Unutamadım kitaplarının da yazarı olan Caner Yaman okurlarıyla Orion D&R mağazasında buluşarak kitaplarını imzalayacak.

Caner Yaman kimdir!

Zonguldak doğumlu yazar lisans ve yüksek lisans eğitimini Hacettepe Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü’nde tamamladı. Halen ODTÜ’de İngiliz Edebiyatı Doktora programında eğitimini sürdürmektedir. Caner Yaman’ın İrlanda ve İngiliz edebiyatından çevirileri bulunmaktadır. 2012 yılında Uluslararası Fotoğraf Federasyonu (FIAP) tarafından kendisine Uluslararası Fotoğraf Sanatçısı (AFIAP) unvanı verilmiştir. İlk kitabı Sonrası Yok (deneme/hikaye) 2014 yılında, ikinci kitabı Aşıktım Hatırlamıyorum (deneme/hikaye) 2015 yılında ve Unutamadım (roman) 2016 yılında yayınlanmıştır.

Haber: Abdurrahim Yıldırım