Candan Yüceer: "Yerel Hizmetlerdeki Başarı Bizi İktidara Taşıyacaktır"

AHA TEKİRDAĞ-CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, Aday Adaylığı açıklaması öncesi ziyaret ettiği Malkara'da partililerle bir araya geldi.

 Yüceer, parti kültüründe saygı, sevgi ve nezakette kusur eksik edilmemesi gerektiğini belirterek, yerel hizmetlerdeki başarının CHP’yi iktidara taşıyacağını savundu

      Milletvekili Yüceer’in CHP Malkara İlçe binasında gerçekleştirdiği ziyarette, Basın Danışmanı Hakkı Seçkin, CHP İlçe Başkanı İsmail Uzun, İlçe Kadın Kolları Başkanı Hamiyet Kurban, Belediye Başkan Yardımcısı Bahaettin Cömert, Belediye Başkan Vekili Ali İhsan Uslu, Belediye Meclis üyeleri Nuran Başkütük, Recai Örs, Türk Kadınlar Birliği Başkanı Belma Özsoy ile Yönetim Kurulu üyeleri, Veteriner Hekim Atilla Bakın ve partililer yer aldı.

      Ziyarette parti kültürüne dikkat çeken Yüceer, “Saygı, sevgi ve nezaket içinde olmaya önem vermeliyiz” dedi.

      Yüceer, “Yerel hizmetlerdeki başarının ben, bizi iktidara taşıyacağına inanıyorum. Bunu en kolay başarmanın, bu yola en çabuk ulaşmanın yolu bu: ‘Yerel Hizmetlerdeki Başarı Bizi İktidara Taşıyacaktır’. Bakıyoruz nitekim nasıl olduğuna, iktidara gelindiğinde bunun böyle olabildiğini görebiliyoruz” diyerek, partililere şu istekte bulundu: “Örgütlerimizden bizim genel hizmetlerimizi anlatmasını rica ediyoruz. Belediyelerimizim yaptığı hizmetleri, her biriniz her tarafa yayılıp anlatın.”

      İktidarı da eleştiren Yüceer, “90 yıldır diyorlar ki; biz Cumhuriyet tarihinde yapılmayanı yaptık. Peki soruyorum ne yaptılar? Hani bakınca 65 milyar dolarlık gelir elde edilmiş. Fabrikalar satıldı, limanlar satıldı, yollar satıldı, köprüler satıldı, herşey satıldı, hiçbir şey kalmadı. Yani yeni Osmanlıcılara nasip oldu vatan toprağını terk etmek. Ne yaptınız diyoruz. Duble yol yaptık. Görüyoruz duble yolları nasıl yaptıklarını, bir taraftan yaparken bir yıl sonra o yolların çöktüğünü çok iyi biliyoruz” dedi.     

“BEN KADERİMİ ÖRGÜTÜME EMANET EDERİM”

      Ön seçimlere değinen Yüceer, “Biz artık sandık kuruyoruz, bu hakikaten çok güzel bir şey. Ben gerçekten sandığa çok güveniyorum ve ben hep bunun olmasını istiyorum. 55 ilde ön seçim kararı aldık, artık bu tüzüğümüzde de mevcut. Herkes kendi iradesini yansıtacaktır. Ben kaderimi; her zaman söylüyorum. Kimsenin anam olsun, babam olsun, eşim olsun, kim olursa olsun iki dudağı ağzında bırakmak istemem. Ben kaderimi; emeğim varsa, alın terim varsa, örgütüme emanet etmek isterim” diye konuştu.  

      Yüceer konuşmasını bitirmesinin ardından, partililer tarafından dakikalarca alkışlandı.

    TEKİRDAĞ: RIZA DÖNER