Çanakkalede Trafik Kazası Meydana Geldi..

Çanakkalede otomobil ile kaçakları taşıyan otobüs çarpışma sonucu meydana gelen kaza katliam gibiydi. Kazada 6 kişi öldü 30 kişi Yaralandı..

Kaza gece saat 04.00 sularında meydana geldi.Bayramiç Ezine Karayolu Harharik köprüsü yakınlarında olan kaza Ezineden Bayramiç istikametine gitmekte olan 17 ZE 245 plakalı otomobil ile yasa dışı yollardan Yunanistan'ın Midilli Adasına geçmek için Ayvacık sahillerine giden Suriye Afganistan ve Myanmar uyruklu kaçakların bulunduğu 34 EY 3480 plakalı otobüs çarpıştı.Çarpışmanın ardından kaçakları taşıyan otobüs dere yatagına yuvarlandı. 

Kazada hurdaya dönen otomobil sürücüsü ve yanında bulunan 1 kişi yaşamını yitirirken,Dereye uçup yan yatan otobüste bulunan göçmenlerden 2 kişi hayatını kaybetti Kazayı görenler Jandarma ve Saglık ekiplerine bildirdi.

Öte yandan Çalışma sürerken otomobille çarpıştıktan sonra dere yatagına uçan otobüsün altında 2 kişinin cesedi bulundu.Böylece 2'si otomobilde olmak üzere ölenlerin sayısı 6'ya çıktı.Otobüste bulunan kaçakların 2'sinin kadın 2'sinin çocuk oldugu belirtildi.Jandarma ve İtfaiye ekipleri tarafından çıkarılan cesetler Ezine Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

Kazada yaralanan 30 kişiden 11' Ezine' de,16'sı Bayramiç,3'üde Çanakkale'de Hastanelerde tedavi altına alındı.