Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Basın İle Kahvaltıda Buluştu

AHA TEKİRDAĞ-Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, sabah kahvaltısında basın mensupları ile buluştu.

      16 Haziran Pazartesi günü saat 10.00’da Tekirdağ Yelken Kulübü’nde sabah kahvaltısında Tekirdağ ve ilçelerinde ulusal ve yerel gazetelerde görev yapan basın mensupları ile bir araya gelen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Albayrak, yapmış olduğu açıklamalarında, önce yeni göreve yeni başlayan 19 daire başkanının tanıtımının ardından seçim öncesinde basın mensuplarının kendisine vermiş oldukları desteklerinden dolayı teşekkür etti.
      Albayrak daha sonra, zor bir görev aldıklarını, ancak yeni kurdukları 19 daire başkanları ile birlikte bu zor görevlerin üstesinden geleceklerini başta merkez Tekirdağ ve tüm ilçeleri sorunlarını çok iyi bildikleri için görev bölümleri yaptıklarını, hiçbir daire başknları boş oturmayacak, elinden gelen herşeyi zamanında yapacaklarını, Tekirdağ ve diğer ilçelerinde mevcut 1200 km’lik sıcak asfaltlama ile yolların yapılacağını 2017 yılına kadar da Büyükşehir Belediyesi’nin yeni hizmet binasına taşınacağını, Malkara ilçesinde mezbaha, otogar ve pazaryerinin projelerinin hazır olduğunu en kısa zamanda yapımına başlanacağını, Gaziköy, Şarköy, Kumbağ yollarının Büyükşehir Belediyesi’ne geçtiğini Tekirdağ merkezin arıtma tesisinin bir süre ertelendiğini, Tekirdağ ili ve ilçelerinde faaliyet gösteren tüm spor kulüplerinin de her zaman yanında olacaklarını geçmiş dönemde görev yapan tüm belediye başkanlarına teşekkür etti. Rahmete kalanlara da Allah’tan rahmet diledi.
      Türk Bayrağının indirilmesinden üzüntü duyduğunu, 19 daire başkanlarının ilçelerdeki belediyeler ile temas halinde bulunarak yapılması gereken hizmetlerini en hızlı bir şekilde yapılacağını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Albayrak, kahvaltıya katılan ulusal ve yerel basın mensuplarının sorularını da cevaplandırdı. Kahvaltı sonrası Albayrak basın ile bir de fotoğraf çektirdi. (Haber Merkezi)