Büyüdükçe Sorumluluğumuz Da Artıyor

AHA TEKİRDAĞ-Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yeni Hizmet Binası Temel Atma Töreni" Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun da katılımı ile görkemli bir törenle açıldı.

Hisarcıklıoğlu Açılış töreninden sonra Selfi modasına uyanlar kervanına katıldı. Kendisi ile Selfi yapmak isteyenlerin isteğini geri çevirmedi. Törene Katlan Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya’da Çorlu’nun böylesine güzel bir binayı hak ettiğini ifade etti. Başkan Enis Sülün de konuşmasında emeği geçen herkese teşekkür etti. “Büyüdükçe sorumluluğumuz da daha fazla artıyor” dedi.
Temel atma törenine; Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Namık Kemal Üniversitesi Rektör V. Şefik Kurultay, Vali Yardımcısı Mahmut Yıldırım, Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyeleri ,Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün ve Yönetim Kurulu Üyeleri katılımda bulundular.
 ÇORLU BÖYLE BİR HİZMET BİNASINI HAK EDİYOR
  Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, temel atma töreninde yaptığı konuşmada; "Çorlu, Türkiye'nin çok önemli sanayi ve ticaret merkezidir.  Çorlu böyle bir hizmet binasını fazlasıyla hak ediyor. Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün'ü ve Meclis Başkanı Metin Akgün'ü tebrik ediyorum. Bu temel atma törenini gerçekleştirmek hizmetin yüzde 80'lik bölümünü tamamlamak demektir. Geriye sadece gün saymak kalacaktır. Tekirdağ'ımızın her geçen gün büyüyen bir sanayisi var. Birlikte çok daha büyük işler başaracağız. Çorlu hizmetleriyle Tekirdağ'ımıza önderlik ediyor.  İnşallah yeni hizmet binası Tekirdağ'a ve Çorlu'ya hayırlı olur" ifadelerini kullandı.
 ÇORLU TÜRKİYE'NİN DÖRDÜNCÜ BÜYÜK SANAYİ KENT
   Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu; Çorlu'daki sanayicilerin oda sayesinde Avrupa standartlarına göre hizmet aldığını belirterek,  "Çorlu Türkiye'nin dördüncü büyük sanayi kenti. Çorlu ürettiği katma değer açısından baktığımız zaman Türkiye'nin unutamayacağı ve göz ardı edemeyeceği başlıca şehirlerimizden biridir. Ona yakışır bir odanın temel atma törenindeyiz. Bu odanın tüm üyelerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.
 ÇORLU BÜYÜDÜKÇE GÖREV VE SORUMLULUKLARDA ARTIYORÇ
Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün; "Çorlu Türkiye'nin sanayi üretimi açısından en hızlı gelişmekte olan bölgesi Marmara'nın önemli merkezlerinden biridir ve çorlu gelişip değiştikçe buna liderlik etmekte olan odamızın görev ve sorumlulukları da artmaktadır. Sayıları ve yatırımları büyüyen, satın alma ve satış coğrafyası genişleyen üyelerimizin önünü açmak durumundayız. Bunun doğal sonucu olarak gelişen ve büyüyen üyelerimize ve halkımıza daha iyi hizmet verebilmek için üzerinde bulunduğumuz 17.000 metrekarelik arsa satın alınmıştır. Bu arsanın odamıza kazandırılmasında katkısı olan ve bu aşamaya gelmesinde emeği geçen tüm başkanlarımıza, meclisimize ve yönetim kurulu üyelerimize şükranlarımızı sunuyorum" dedi.
 YENİ HİZMET BİNASI 7 KATTAN OLUŞUYOR
 Çorlu TSO Yeni Hizmet Binası hakkında bilgiler veren Enis Sülün; "Üyelerimize hizmet vereceğimiz  bölüm 3 kattan oluşmaktadır. Alt katta 215 metrekare alanında bir lokali bulunacaktır. Ayrıca 130 kişilik oturma grubu olan 180 metrekare alanında çok amaçlı bir toplantı salonu mevcuttur. Yönetim bölümü 4 kattan olmak üzere toplamda binamız 7 kattan oluşmaktadır. Son katında 146 koltuk kapasiteli 200 metrekare alanında meclis toplantı salonu mevcuttur" açıklamasında bulundu.
 BİR BUÇUK YIL SONRA YENİ BİNAMIZI HİZMETE AÇMAYI PLANLIYOR
  Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün; " Bugün arzu ettiğimiz bir gün. Bugüne ulaşmak için hem yönetim kurulumuz, hem de geçmiş dönemdeki başkanlarımız ve yönetim kurulu üyelerimiz büyük emek verdik. Bu emeğin bugün karşılığı olarak yeni hizmet binamızın temelini atıyoruz. Bir buçuk yıl içinde hizmete açmayı planladığımız yeni hizmet binasının başta üyelerimiz olmak üzere, ilçemize hayırlı olmasını diler, tüm katılımcılara ayrı ayrı teşekkür eder, en derin saygılarımı sunarım" diyerek sözlerini noktaladı.
TEMELLER ATILDI
Konuşmaların ardından Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Metin Akgün ve Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün, Çorlu TSO Yeni Hizmet Binası'nın temelini attılar.
Haber: Abdurrahim Yıldırım