Bütün yaz tek tatile sığmaz" diyenlere Pegasus'tan çok özel fiyatlar

Pegasus, bu yaz da misafirlerine daha çok tatil yapmaları için ilham ve imkan vermeye devam ediyor. Yaz sezonunu daha uzun yaşamak isteyenler, Pegasus ile 'Yaza merhaba' diyerek çok özel fiyatlara uçuyor.

16-30 Nisan tarihleri arasında biletlerini www.flypgs.com web sayfası üzerinden alan misafirler, 1 Haziran- 31 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirecekleri yurt içi uçuşlarında 49.99 TL’den, yurt dışı uçuşlarında ise 49.99 Euro’dan başlayan fiyatlarla seyahat etme şansını yakalıyor.

Yurt dışında bir seyahat planlayan misafirler, Pegasus’un yaz avantajlarından yararlanarak Barcelona sokaklarında gezebilir, Nice kıyılarının tadını çıkarabilir ya da Roma’da kültür turu yaparak unutulmaz anılar biriktirebilirler. Yurt içine seyahat etmeyi tercih eden misafirler ise Bodrum, Çeşme ya da Antalya gibi tatil cennetlerinde yazı doyasıya yaşayabilirler.

Yurt içinde 31, yurt dışında 60 olmak üzere 37 ülkede 91 noktaya uçan Pegasus Hava Yolları ile bu yaz seyahat planlarını yapmak için misafirler, ayrıntılı uçuş bilgilerine www.flypgs.com’dan ulaşabilir, Atlayıp Gitsem platformu altında yer alanEtkinlik Takvimi ile gidecekleri yerde gerçekleştirilen tüm etkinlikleri inceleyerek tatillerini daha renkli hale getirebilir, Blogbölümünü ziyaret ederek seyahatleri öncesi gidecekleri yer ile ilgili bilgi edinebilirler.

Pegasus Hava Yolları yol haritasınında iddialı bir kuruluş

1990 yılında charter uçuşlarla havacılık sektörüne giriş yapan Pegasus, 2005 yılından bu yana Esas Holding A.Ş. şirketlerinden biridir. Pegasus, kısa ve orta menzilli hatlarda, noktadan noktaya uygun ücretle ulaşım imkânı sunan, Türkiye’nin öncü düşük maliyetli havayoludur. Hava yolu ile yolculuğun herkesin hakkı olduğuna inanan Pegasus, uyguladığı “low cost” (düşük maliyetli hava yolu) modeli ile misafirlerine uygun fiyatlı, zamanında kalkan ve genç uçaklarla seyahat etme imkanı sağlamaktadır. Pegasus, misafirlerini yurt dışında 60, yurt içinde 31 olmak üzere, 37 ülkede toplam 91 noktaya ulaştırmaktadır. İstikrarlı büyümesini sürdüren Pegasus, 2011, 2012 yılında olduğu gibi 2013 yılında da Official Airline Guide (OAG) raporunda koltuk kapasiteleri baz alınarak yapılan sıralamaya göre Avrupa’nın en büyük 25 hava yolu arasında “Avrupa’nın En Hızlı Büyüyen Havayolu” olarak gösterilmiştir. Pegasus, 2012 yılında Airbus firmasıyla imzaladığı ve teslim tarihindeki tutarı yaklaşık 12 milyar USD olan, 25 adedi opsiyonlu 100 uçaklık filo siparişi ile sipariş verdiği tarih itibariyle Türk Sivil Havacılık tarihinde bir seferde verilmiş en büyük siparişe imza atmıştır.