BURUK " İLK 5'İN İÇİNDE BULUNMA ŞANSIMIZ VAR"

Süper ligin 25. Haftasının son maçını Trabzonspor ile oynayacak olan Teleset Mobilya Akhisarspor iki günlük izin sonrası çalışmalara başladı. Kaleci Lukaç ile golcü Seleznyov'un izinli olduğu haftanın ilk çalışması diğer tüm futbolcular ile devam ederken, özel açıklama yapan teknik direktör Okan Buruk, ' İlk 5 içinde bulunma şansımız var' dedi.

Trabzon’da alınan 6-1’lik galibiyetin farklı bir müsabaka olduğunu söyleyen Teknik Direktör Okan Buruk, “Trabzonspor’un sakatlıklarla eksik olmasına rağmen geniş ve çok güçlü bir kadrosu var. Kolay bir maç olmayacak. Bizim son haftalardaki performansımızın giderek artması ve kendi yeni stadımızda seyircimizin güçlü varlığı ve son dakikaya kadar desteklemeleri bize ayrı bir güç veriyor. Üst üste aldığımız 4 galibiyet ve özellikle Fenerbahçe karşısında deplasmandan 3  puanla dönmenin verdiği moralle seriye devam ettirmek istiyoruz.” Olcan’ın sakatlığının geçtiğini, bu sezon zirvede ve düşme potasında puanlar için yorum yapmanın  zor olduğunu söyleyen Okan Buruk, “Kalan 10 müsabakadan 6’sını evimizde oynayacağız. Son  4 haftada aldığımız galibiyetlerle yeni hedefler ortaya koyacağız. Zorlu geçecek bu son 10 haftada performansımızı aynı  seviyede tutarsak puan cetvelinde ilk 5 içinde bulunma şansımız var. Özellikle alt sıralarda baskı altındaki takımların yapacakları maçların zorluğunu düşünürsek puan cetvelinde tırmanışımızı sürdürmemek için bir neden göremiyorum.” dedi.

Teleset Mobilya Akhisarspor 12 Mart pazartesi günü saat 20.00’de Spor Toto Akhisar Belediye stadında karşılaşacağı müsabakaya  4 sarı kart cezalısı Lopez’den yoksun çıkarken, 3 sarı kartı bulunan Mustafa Yumlu’da sınırda bulunuyor.

HABER: KUBİLAY ŞENBAY







akhisar akhisarspor okan buruk