Bülent Tüfenkçi; Milletin dertleri ile dertleniyoruz

AHA İSTANBUL - Recep Tayyip Erdoğan Sevdalıları düzenledikleri bir panelde eski bakan Ak Parti MYK üyesi Bülent Tüfenkci'yi ağırladı

Madef Zeytinburnu şube başkanı Ahmet Menek başkanlığında oragnize edilen Recep Tayyip Erdoğan Sevdalıları başlıklı özel bir seminer düzenlendi. Bu programın onur konuğu olarak Eski bakan Ak Parti MYK üyesi milletvekili Bülent Tüfençi katıldı. Programın sunuculuğu gazeteci yazar Hüseyin Çetiner yaparken MADEF Malatya dernekler federasyonu başkanı Yılmaz Durmuş'da panelde hazır bulundu. 

Panelin açılış konuşmasını yapan Madef Zeytinburnu şube başkanı Ahmet Menek katılımlarından dolayı herkese teşekkür etti. Madef genel başkanı Yılmaz DSurmuş'da selamlama konuşmasında "Biz geçmişde 28 Şubatı gördük. Türkiye'yi imar ediyoruz diyen insanlar milleti inançlarından nasıl uzaklaştırdıklarını yaşadık. Tüm insanların bu lidere sahip çıkması lazım."derken Tüm dünya'nın Türkleri beklediğinide anlattığı hikaye ile aktardı. 

Panel konuşmasını yapan Eski Bakan Ak Parti MYK üyesi Bulent Tüfenkçi ise yaptığı konuşmada Neden Ak Partili olunması gerektiğini bu davaya neden sahip çıkılması gerektiğini dile getirdi. Eski Bakan Bülent Tüfenkçi " Biz Ak parti olarak milletin kaderiyle eşitlenerek yolumuza devam ediyoruz. Milletin dertleri ile dertleniyoruz. Kendimizi ve kadromuzu yenileyerek yolumuza devam ediyoruz. Bu millete sevdalı insanlar olarak Türkiye'nin büyümesi noktasında Türkiye'ye katkı sunanlarla yolumuza devam edeceğiz. 15 Temmuz'da bu millet bir duruş sergiledi. 15 Temmuz'dan sonra güvenliğimizi birinci sıraya koyduk. 15 Temmuz'u tertipleyeneler durmadı. 15 Temmuz'u unutmayacağız, Unutturmayacağız. "dedi Bakan Bülent Tüfenkçi Fırat kalkanı ve Afrin Hareketi ile oyunlrın bozulduğunu, başkanlık sisteminden rahatsız olanların harekete geçtiğini yurt dışına çıkan bakanlarımızı ülkelerine ve programlara sokmadıklarını, ekonomik türbilans yaşattıklarını , iliklerine kadar hissettirdiklerini, dile getirirken bu saldırıları kısa zamanda atlattıklarını, Eğitim ve Yargı reformuyla ile tüm engelleri Allahın İzniyle aşacaklarını katılımcılara aktardı. 

Bakan Bülent Tüfenkçi  yaklaşmakda olan yerel secimlere dikkat çekerek Bi,z milletin hakemliğine gittik. Milletin hakemliğine gitmeye hazır bir partiyiz. Mart 2019 önemli bir viraj var. Mart 2019 Ümmetin umudu olarak, mazlumlar için, Türkiye'nin birl,iği beraberliği içinbekası için, çocuklarımızın geleceği için devam etmemiz lazım. Tevazuyu gönül alçaklığı ile ortaya koyana Kapıları kapalı değil sonuna kadar açık koyanmart 2019'da anlımızın akıyla çıkacağımız kadrolarla başaracağımıza inanıyorum. Bu milletle gönül ve hizmet ittifakını kesmememiz lazımBu seçimde milletin çıkarttığı adaylarla yolumuza devam edeceğiz. Mesele İnsani olmak, erdemli olmak, ahlaklı olmak önemlidir. Bu millet kendisinin kullandığı kırık kanepesini mağdurlara verdi. Ücretinide Allah'dan bekliyor. "dedi. Bakan Bülent Tüfenkçi 3 dönem vurgusunuda dile getirirken 3 dönem belediye başkanlığınında kesin gözüyle bakıldığını, çok az istisnalar dışında diyerekde noktayı koydu. 

Yapılan panelde çok sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcileride yerlerini alırken Güngören Malatyalılar dernek başkanı Dursun Kaplan, Madef gençlik başkanı Feyzullah Kayaş  ve ismini sayamadığımız çok saytıda misafirde hazır bulundu. İstanbul Times gazetesi muhabirlerinden Yusuf Karakaş, Çağla Pekgüleç ile Yeşil Malatya dergisi imtiyaz sahibi Mehmet Tokgün'de programı takip etti.