Bu Gurur Malkaranın!atatürk Ortaokulu öğrencisi İl Birincisi Oldu
AHA TEKİRDAĞ-Malkara Atatürk Ortaokulu öğrencisi Zeynep Esen, Türkiye çapında düzenlenen bir olimpiyat yarışmasında Tekirdağ Birincisi olarak büyük gurur yaşattı.
Türkiye çapında Milli Eğitim Bakanlığı koordinatörlüğünde ve Turkcell, Ensar Vakfı ve Değerler Eğitim Merkezi sponsorluğunda düzenlenen Değerler Olimpiyatları yarışmalarında, eser ödülü kategorisinde ortaokul öğrencileri şiir yazma yarışmasında Malkara Atatürk Ortaokulu Yabancı Dil 5/A Sınıfı öğrencisi Zeynep Esen il birincisi oldu.
Din Kültürü Öğretmeni Betül Didar Akkuş rehberliğinde hazırlanan Zeynep Esen, basın mensuplarının sorularını yanıtlayarak; Malkaradan tek kazanan öğrenci olmaktan ve Malkarayı yarışmalarda başarılı bir şekilde temsil etmekten mutlu olduğunu, kendisini destekleyen öğretmenlerine, ailesi ve okul idaresine teşekkür ediyorum dedi.
Rıza Döner