Bir Ak Parti İl Başkanı Daha İstifa Etti!

Ak Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay yaptığı açıklamayla istifa ettiğini duyurdu

AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay'ın, tüm AK Partililerden helallik istediği istifa açıklamasında; 

"Değerli dava arkadaşlarım, sevgili Bolulular;

Dün akşamdan bu yana tüm Bolu'yu meşgul eden, üzerinde çeşitli spekülasyonlar yapılan İl Kongremizin iptali sonrası üzülerek görüyorum ki AK Partim yıpratılmaya çalışılıyor. Buna göreve geldiğim ilk gün de müsaade etmedim, bu gün de etmem, yarın da asla etmeyeceğim. Çünkü; karanlıklar aydınlansın, yakın ışıkları diyen bir yiğit Anadolu evladı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın davasının sevdalısıyım. İşte bu noktada da ismim üzerinden bu davanın yıpratılması şahsımı derinden yaralayacaktır.

Göreve geldiğimiz andan itibaren bir Ak Parti İl Başkanına yakışır şekilde gerek icraatlar gerek hal ve tavır ve gerekse ana ilkemiz olan halkın gönlüne giden yolları inşa etmek noktasında davranmaya gayret ettik.Bunu yaparken de gücü Liderimizden, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dan, Genel Başkan Yardımcılarımızdan, AK Partinin o kocaman yürekli insanlarından ve Bolu Halkından aldığımız da malumdur. Liderimizin davasına İl Başkanı olarak da hizmet etmek şereftir, hiç bir görevi olmayan normal bir üye olarak devam etmek de şereftir. Unutmayalım ki; bizden daha önemli olan, ülkemiz için hayati önem taşıyan 2019 yılında yapılacak seçimlerden mutlak zaferle ayrılmalıyız. Sizden tek ricam budur. Ve de haklarınızı bana helal edin. Çünkü ben hakkımı helal ediyorum.

Bolu Halkına da bana bugüne kadar verdikleri desteklerden dolayı şükranlarımı sunuyorum. Bugün bu vedayı ederken gözümün arkada kalmadığını birlik içinde bir teşkilat bırakmanın huzuru içinde olduğumun bilinmesini isterim. Elbette muhabbetimiz devam edecek. Bu açıklamayı yaparken sürç lisan ettiysek affola. Allah'a emanet olun.

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay" ifadelerini kullandı.