Beyza'nın İsmi Hep Yaşasın

Geçtiğimiz ay elim bir trafik kazasında hayatını kaybeden Saray'ın yetiştirdiği en yetenekli sporculardan biri olan ve Trakya Gelişim Spor Voleybol takımının pasörü Beyza Adalı ismi doğduğu şehirde ki kapalı spor salonuna adının verilmesi için tüm takımlar hem fikir oldu.

Tekirdağ Voleybol ligi takımlarından olan ve yıldız kızlar kategorisinde mücadele eden Trakya Gelişim takımında takım kaptanı olan Beyza Adalı kendi mevkiinde isim yapmış bir sporcuydu. Sadece kendi takımında değil tüm voleybol camiasında sevilen ve sayılan sporcularından biriydi. Beyza Adalı isminin yaşatılması için Voleybol liginde mücadele eden takımların antrenörleri, sporcuları ve yöneticileri ve ailesi Saray da ki kapalı spor salonuna Beyza Adalı nın adının verilmesi konusunda yetkililerden destek istiyorlar.

Tekirdağ Voleybol Ligi takımlarında mücadele eden başta kendi takımı olan Trakya Gelişim spor, ÇBSK, Yıldırım spor, Çorlu Fener spor, Çorlu Kültür Spor, 2. Lig de mücadele eden Çorlu spor Voleybol takımı da Beyza Adalı isminin verilmesini destekliyorlar. Beyza Adalı nın anne ve babası ise bu konuda destek veren tüm takımlara teşekkür ederken bizlerde yetkililerin kızımızın adını spor salonuna vereceklerine inancımız tamdır dedi.

Haber: Abdurrahim Yıldırım