Beyoğlu Gençlik Spor ilçe müdürlüğü Metin Albayrak'ta

AHA İSTANBUL - Uzun yıllar Bakırköy Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü görevini yürüten Metin Albayrak , bayrak değişimi ile Beyoğlu Gençlik Spor İlçe Müdürü oldu.

1993 yılında Güngören belediye başkanlığının çeşitli kademelerinde görev alan eski belediye başkanı özel kalem müdürü olan Metin Albayrak Bakırköy Gençlik Spor İlçe müdürlüğü görevinden sonra , Beyoğlu Gençlik Spor İlçe Müdürü oldu.  Güngören'in kuruluşunudan bu güne kadar her taşında emeği olanlardan biri olan Metin Albayrak, Bakırköy Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü görevinde iken yaptığı spor faaliyetleriyle Bakırköy gençliğine  sporda zaferi tattıran bir isim.   Beyoğlu gençlik spor ilçe Müdürü Metin Albayrak Beyoğlu'da göreve başladı. 

Metin Albayrak Kimdir?
1972 yılında Trabzonda doğdu.İlk ve orta öğrenimini Trabzonda tamamladı.Anadolu üniversitesi işletme fakültesini bitirdi.Gazi üniversitesinde yüksek lisansını tamamladı. 1993 yılınmda Güngören belediyesinde görev aldı. Güngören belediyesi basın yayın şefliği, basın danışmanlığı,Spor birim sorumlusu, Bilim kültür spor ligi koordinatörlüğü,  belediye başkanlık özel kalem müdürlüğü yaptı. başarılarla dolu sporcu ve yöneticilik geçmişi olan Metin Albayrak Trabzon bölge boks kulübünde boksörlük, Siyah kuşak Kungfu antrenörlüğü, İstanbul güngören sporda profesdyonel olarak 3 yıl futbol oynadı. Daha sonra uzun yıllar futbol hocası olarak gençliğe hizmetlerde bulundu.Metin Albayrak aldığı eğitimlerde tam donanımlı bir kişi olarak öne çıkmaktadır. Bitirdiği kurslar, Futbol antrenörlük kursu,Profesyonel yöneticilik kursu,kişisel gelişim kursları ile geliştirdi.