Beylikdüzü Belediyesi, Türkiye İnsan Yönetimi Derneği (peryön) üyesi İlk Kamu Kuruluşu Oldu

AHA İSTANBUL-Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “PERYÖN’ün deneyimini kurumumuza aktararak hizmet kalitemizi ve çalışan mutluluğumuzu arttıracağız” dedi

İmamoğlu’nu tebrik eden PERYÖN Yönetim Kurulu Başkanı Sevilay Pezek Yangın “Beylikdüzü Belediyesi, PERYÖN’e kurumsal üye olarak liderlik ve insan yönetimine değer verdiğini gösterdi, kurumsallaşma yolunda önemli bir adım attı” diye konuştu.
 
Beylikdüzü Belediyesi, Türkiye İnsan Yönetimi Derneği’ne (PERYÖN) kurumsal üye olan ilk belediye ve ilk kamu kuruluşu oldu. 1971’de kurulan PERYÖN’ün 3 bini aşkın üyesinin yaklaşık yüzde 10’unu kurumsal üyeleri oluşturuyor.
 
2009’da üç beldenin birleştirilmesiyle “ilçe” statüsüne kavuşan Beylikdüzü’nde, 10 mahallede yaklaşık 250 bin kişi yaşıyor. Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, PERYÖN’ün aktif üyelerinden biri olacaklarını ve belediye bünyesinde insan yönetimini geliştirmek amacıyla derneğin bilgi birikiminden faydalanacaklarını, projelerine dahil olacaklarını söyledi. Belediyelerin tek misyonunun “insana hizmet” olduğunu vurgulayan İmamoğlu, “Beylikdüzü halkını mutlu etmek için çalışıyoruz. Bunun için de öncelikle bu hizmeti üreten çalışanlarımızın mutlu olması gerekiyor. PERYÖN’ün 40 yılı aşkın süredir insan yönetimi konusundaki deneyimini kurumumuza aktararak, hem doğru yolda gittiğimize emin olacağız, hem de çok büyük katma değer sağlayacağız. Hizmeti, gelişmiş insan kaynağı ile vatandaşa ulaştıran belediyeler fark yaratacaktır. Vatandaşlarımızın refah düzeyini en önemli sermayemiz olan çalışanlarımızla birlikte arttıracağız” dedi.
 
PERYÖN Başkanı Sevilay Pezek Yangın: “Beylikdüzü Belediyesi liderlik ve insan yönetimine değer verdiğini gösterdi.”
 
“Beylikdüzü Belediyesi’nin bu kararını tebrik ediyor ve insan yönetimini geliştirme yönünde attığı bu adımı destekliyoruz” diyen PERYÖN Yönetim Kurulu Başkanı Sevilay Pezek Yangın şunları söyledi: “İnsana değer verilen, güvenliğinin sağlandığı, bilgi ve potansiyelinin geliştirildiği çalışma ortamlarının yaratılması tüm kurum ve o kurumları yöneten liderlerin önceliği olmalıdır. PERYÖN 43 yıldır insan yönetiminin geliştirilmesi konularında eğitim, kongre, yayın ve projeleriyle destek veriyor. Beylikdüzü Belediyesi PERYÖN’e kurumsal üye olarak liderlik ve insan yönetimine değer verdiğini gösterdi, kurumsallaşma yolunda önemli bir adım attı. Biz de bu vesileyle PERYÖN olarak ‘belediye’ deneyimini derneğimize katmaktan büyük mutluluk duyacağız