Belediyeye Çirkin Saldırı

Manisa'nın Kula İlçesinde sabah saatlerinde kimliği belli olmayan bir şahıs tarafından taşlı saldırı gerçekleştirilerek Kula Belediyesi'nin giriş kapısının camları kırıldı.

Kula’da sabah saat: 05:20’de kimliliği belli olmayan bisikletli bir şahıs,Kula Belediyesi önüne gelerek belediyenin giriş kaplarını taşladı. Belediyenin giriş kapısını yaklaşık 5 dakika boyunca taşlayan şahıs, rahat tavırlarla olay yerinden uzaklaştı. Çevrede olaya uzaktan tanıklık eden vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri taşlı saldırı ile ilgili inceleme başlattı.

Başkan Tosun; “Kamu Malına Zarar Vermek Suçtur” 

Kula Belediyesi binasına gerçekleştirilen çirkin saldırı ile ilgili yazılı açıklama yapan Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun; “Bugün sabah saatlerinde üzücü bir olay yaşamış bulunmaktayız. Kula Belediyesibinamıza kim olduğuna anlam veremediğimiz bir kişi tarafından taşlı saldırı olayı gerçekleştirilmiştir. Güvenlik kayıtlarından gördüğümüz kadarıyla kimliği belirsiz bir şahıs tarafından kasten kamu malına zarar verilmiştir. Kamu malına zarar vermek, vatana ihanetle eş değerdir. Tüyü bitmemiş yetimin hakkını işgal etmek, az ya da çok bu milletin parasını gasp etmek en hafif tabirle ahlaksızlıktır. Bu çirkin saldırıyı gerçekleştiren şahsın akıl sağlığının yerinde olmadığını ümit ederim. Çünkü aklı başında bir insanın bunu yapması suçtur. Emniyet güçlerimizle işbirliği içerisinde bu saldırıyı gerçekleştirenlerin tespit edilip, cezalandırılması için gerekeni yapacağız. Olayın takipçisi olacağımızı belirterek saldırıyı yapan veya yaptıranların en kısa zamanda cezalandırılmasını temenni ediyorum. Emniyet güçlerimiz gerekli çalışmaları sürdürmektedir, kendilerine duyarlılıkları için teşekkür ediyorum. İnsanlığa ve vicdana sığmayan bu olayın gerçekleştirenlerin emelleri ne olursa olsun, Kulamıza ve Kulalı hemşehrilerime hizmet etmek için çıktığımız bu yolda hiç bir güç bizleri yıldıramayacaktır.

Olay sonrası şahsım ve çalışma arkadaşlarımı arayarak geçmiş olsun dileklerini ileten değerli arkadaşlarıma, Kula Belediyesi personeline veKula halkına teşekkür ediyorum" dedi.