Bayram Arifesinde Beratcan Sulak Bıçaklanarak Öldürüldü

Sakarya'da dün gece saatlerinde iki grup arasında çıkan kavgada 22 yaşındaki Beratcan Sulak bıçaklanarak hayatını kaybetti

Sakarya'nın Arifi'ye ilçe merkezinde kalabalık iki grup arasında  çıkan kavgada Beratcan Sulak bıçaklanarak öldürüldü, 3 kişi ise yaralandı.

Olay dün gece saat 02.00 sularında meydana geldi. Arifiye ilçe merkezinde kalabalık iki grup arasında henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı kavga çıktı, çevredki vatandaşların müdahalesiyle iki grup ayırıldı. Ancak daha sonra bir grup olay yerine daha kalabalık gelince kavga daha da büyüdü. Çıkan kavgada Beratcan Sulak ve 3 kişi daha vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralandı.

Olay yerine çağırılan polis ekipleri kavgaya müdahale ettikten sonra sağlık ekipleri yaralıları hastanelere kaldırdılar. Sırtından ve göğsünden  bıçaklanan Beratcan Sulak hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yaralanan 3 kişinin tedavisi sürerken polis ekipleri  bir kişi öldüren ve 3 kişiyi yaralayanları yakalamak için geniş çaplı operasyon başlattı.