Bayan Muhtar Nadiye Polat, TBMM Yolunda İlk Adımı Att

Zeytinburnu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı, Yeşiltepe Mahalle Muhtarı,İstanbul Muhtarlar Derneği Başkan Yardımcısı Nadiye POLAT, AK Parti Milletvekili Aday Adaylığı'nı Zeytinburnu- Gökalp Mahallesinde Kumrucu Cemo'nun Kahvaltı Dünyasında verilen kahvaltılı programda açıkladı.

Zeytinburnu Yardımlaşma ve Dayanışma Deneği Yönetim kurulu ve üyeleri yanı sıra, Trabzon Dernekler Federasyonu Kadın Kolları Başkanı Asuman Sula DURMUŞOĞLU, KAS-DER Zeytinburnu Şubesi Kadın Kolları Başkanı Müzeyyen KURT, Şanlı Urfalıları Derneği Kadın Kolları Başkanı Fatma BİKEZ, Zeytinburnu Çevre - Kültür ve Dayanışma Derneği (ZEYÇED ) Başkanı ve Zeytinburnu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Genel Sekreteri Ali GÜNDÜZ,Başkan Yardımcılarından İsmet ALGÜL,Emine TOKAÇ ve yönetim kurulu üyeleri ,Türk Telekom Marmara Bölge Başbayi Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki DURMUŞOĞLU, AK Parti, EKM eski Başkanı Aliye ÖZTÜRK, Zeytinburnu Kent Konseyi Kadın Meclisi'nden Nihal BAYRAKTAR ve Tülin KİTAPÇI, Nadiye POLAT'ın eşi Alaaddin POLAT ile davetlilerden oluşan yaklaşık 70 kişi Kumrucu Cemo'nun Kahvaltı Dünyasında bir araya geldi.

Zeytinburnu Yardımlaşma ve Dayanışma Deneği Yönetim kurulu Üyeleri şimdiye kadar yaptıkları ve gelecekte yapacakları çalışmalardan özetle söz ettiler.En kısa zamanda bir kermes açma fikrinde karara varıldı.

Sabah kahvaltısı neşe içerisinde devam ederken Nadiye POLAT'ın eşi Alaaddin POLAT kutlama buketi sundu. Yeşiltepe Mahalle Muhtarı Nadiye POLAT, " Muhtarlar federasyonu ile yaptığımız görüşmelerde benim aday adaylığı düşüncemi olumlu karşıladılar. Daha ileri kademelerde hizmet verebilmek amacıyla gerekli girişimleri yaparak istenilen evrakları hazırlayıp ilgililere teslim ettim. " dedi.

Bu açıklamanın ardından kahvaltı programına katılanların sözel olarak kutlama konuşmaları yaptılar.

Haber: Ali Gündüz