BATTALGAZİ İLÇE JANDARMA KOMUTANI AHMET EREN VEDA EDİYOR

AHA-MALATYA-Battalgazi ilçe Jandarma Komutanı Ahmet Eren'e veda yemeği düzenlendi. Veda yemeğine İlçe Emniyet Müdürü Murat Gülmüş, Battalgazi Belediye Başkanı Selahaddin Gürkan, Battalgazi Kaymakamı Vedat Yılmaz , Bursa iline tayin olan Jandarma Komutanı Ahmet Eren ve daire müdürleri katıldı.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan yaptığı konuşmada,"İnsanların hayatları gibi meslek hayatları da vardır. Başlar, tekamül eder ve sona erer. Bunlar neticede hayatın sineması içinde bir rol olarak değerlendirmek lazım. Jandarma komutanımız Malatya’da ki film de iyi bir rol üstlendi ve  Jandarma Komutanlığını en güzel şekilde yaptı.Battalgazimizin asayişi ve huzur anlamında toplumsal ahengin ve dengelerin korunması konusunda çok hassasiyet göstermişlerdir. Ülkemizin etrafı ateş çemberi.Bizler yerel yöneticiler olarak bunlara hassasiyet göstermemiz lazım.Özellikle Emniyet ve Ordumuza yapılan saldırıları kınadığımızı belirtmek isteriz.Malatya bu konuda  huzurlu bir il.Bu huzurda Emniyet ve  Jandarmamızın gayretleri çok büyüktür.Jandarma Komutanımız Ahmet Eren çok nazik  ,zarif bir insan.Özellikle toplumdaki sosyal ilişkilerin çok saflı bir temele oturtulması konusunda toplumun tüm kesimleriyle  gayet yakın ilişkisi vardı.Ben kendilerine yeni görevlerinde başarılar diliyorum."şeklinde konuştu.

Battalgazi  Kaymakamı Vedat Yılmaz ise,Vedalar hakikaten zor.Bizler  kamu görevlileri olarak bu tür ayrılıklara alışkınız.Jandarma Komutanımız ile çok güzel çalışmalar içerisindeydik.Yeni görevlerinde kendilerine başarılar diliyorum."ifadelerini kullandı.

Bursa merkez komutanlığına atanan ,Battalgazi Jandarma Komutanı Ahmet Eren ise veda yemeği sonrası yaptığı konuşmada,"1 Ağustos 2011' de Battalgazi Jandarma Komutanlığına başlamıştım.Geçen 4 yıl sürede hakikaten çok büyük destekler aldım,Belediye Başkanımızdan kaymakamımızdan sivil toplum örgütlerinden.Siyasetçiler söze başlarken ,kapıda bekçiniz,hastanede doktorunuz,adliyede savcınız olacağız diye söze başlarlar.Bizlerde vatandaşlarımızın hem doktoru,hem bekçisi hem de adliyede savcıları olduk.Tüm  vatandaşlarımıza yardımcı olmaya çalıştık.Bu bizim en asli görevimizdi.Battalgazi'de gerçekten hem Kaymakamımızdan hem de Belediye Başkanımızdan çok büyük destekler aldık.Ben Kahramanmaraşlıyım.Kendimi hiç bir zaman  Malatya'ya gelmiş bir memur olarak  değil,Malatyalı bir memur olarak çalışmalarımı yaptım.Bizi destekleyen büyüklerimize karşı yüzümüzü eğecek bir  davranışta bulunmadık.Hatalarımız olmuştur.Bu hatalardan dolayı herkesten haklarını helal etmelerini istirham ediyorum."dedi.

 

AHA-HABER MERKEZİ