Başkan Ulaş Yurdakul, Milletvekili İlhami Özcan Aygun'u Karşıladı

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, 8 Ağustos 2018 Çarşamba Günü saat 13.00'de CHP Malkara İlçe Teşkilatı binasına giderek İlçemizi ziyarete gelen CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun'u karşıladı.

Ziyarette; CHP Malkara İlçe Başkanı Hülya Ertan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Malkara Belediye Başkan Yardımcısı Bahaettin Cömert, Belediye Meclis Üyeleri Nuran Başkütük, Volkan Soğancılar, Hasan Özgür, Ahmet Şentürk, Afşin Turan, Hüseyin Simen ve Cumhuriyet Halk Partililer yer aldı.

Ziyarette Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul yapmış olduğu konuşmasında; “Seçimlerden sonra bize yapılan ilk ziyaret. Bu yüzden Sayın Milletvekilimiz İlhami Özcan Aygun’e teşekkür ediyorum. Vekilimden Malkara’ya ciddi anlamda destek bekliyoruz. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesine bağlı kuruluşlarla Malkara’ya her bir taraftan hizmet etmeye çalışıyoruz. Şuan da Malkara’da devam eden ve tamamlanmış projelerimiz var. Seçimlerde söz verdiğimiz büyük projelerin çoğunu tamamladık. Hacıevhat Mahallesine Aile Yaşam Merkezi kazandırdık. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclisi uygun görürse 9. aydan sonra Malkara Belediyesine tahsis olacak. Aile Yaşam Merkezi’nin bir kısmını Hacıevhat Mahallesi’nde yaşayan hemşerilerimizin kişisel gelişimine ve eğitimine katkı verecek şekilde kullanmayı planlıyoruz. Et Kombina Tesisi inşaatımız hızla devam ediyor. Sanıyorum 12. ayın ortaları gibi Tekirdağ Büyükşehir Belediyesine teslim edilecek. Bir aksilik olmazsa yılbaşına kadar Et Kombina Tesisini açmayı planlıyoruz. Diğer taraftan Çok Amaçlı Kapalı Pazar Yeri inşaatımız devam ediyor. İlk bloğun kaba inşaatı bitmek üzere. İkinci bloğunda zemininde çalışmalar başladı. Okullar açıldıktan sonra temel atma töreni yapmayı planlıyoruz. Umuyorum ülkemizde yaşanan ekonomik gelişmeler devam eden projelerimizi olumsuz etkilemez. Bunun haricinde geçen yıl Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından 6 adet gölet yapıldı. Bu yıl 3 adet daha gölet yapıldı. Eğer şartlarımızı uygun hale getirebilirsek 1 tane daha gölet yapmayı planlıyoruz. Köyden Mahalleye dönüşen yerleşim yerlerinin büyük bir kısmına çocuk oyun grubu kazandırdık. Yaz sonuna doğru 15 mahallemize daha çocuk oyun grubu kuracağız. Parke taş çalışmalarımız çeşitli mahallelerimizde devam ediyor. Trakya Kalkınma Ajansı’na bir proje sunduk. Bu proje hibe almaya hak kazandı. 15 Temmuz Demokrasi Parkı’nda çalışmalarımız olacak. Trakya Kalkınma Ajansı Yönetim Kuruluna ve Trakya Kalkınma Ajansında çalışan bürokrat arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Belediye Akademimiz hizmet vermeye devam ediyor. Köy yollarımızda Tekirdağ Büyükşehir Belediyemizin çalışmaları devam ediyor. Bunun haricinde Belediyemizin diğer hizmetleri aktif bir şekilde devam ediyor. Vekilime geldiği için teşekkür ediyorum.” Dedi.

CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygün yaptığı konuşmasında; "Sevgili Belediye Başkanım, İlçe Başkanım, Belediye Başkan Yardımcım ve değerli ailem. Hepinize öncelikle şahsım adına sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Arkadaşlar yapacak çok işimiz var. Bizler yemin ettiğimiz tarihten itibaren hiç boş durmadık. Tekirdağ ve ülke gündemi ile ilgili yoğun bir tempo harcayarak çalışıyoruz. Derdimiz ülkemizin geleceğine bir taş koyabilmek. Çalışmalarımızı aynı şevk ve hızla sürdüreceğiz.” ifadelerini kullandı.

CHP Malkara İlçe Başkanı Hülya Ertan ve Cumhuriyet Halk Partililer, CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun ve Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul’a CHP Malkara İlçe Teşkilatı gerçekleştirdikleri ziyaret için teşekkür ettiler.