Başkan Sarıkurt Ve Ekibin Den Tarihi Adım

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt ve ekibi attığı tarihi adımla tüm mahaller ziyaret edilerek vatandaşın sorunları bire bir yerinde dinleniyor. Bir çok kez ser eleştirilere maruz kalan Başkan Sarıkurt büyük bir cesaret örneği göstererek, Büyükşehir Belediyesinin yapması gereken işler içinde vatandaşlardan gelen aşırı tepkilere cevap vermeye çalışıyor. Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, "Halk Konuşuyor, Başkan Dinliyor" halk buluşmasında Esentepe Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

Başkan Sarıkurt ve ekibine gittiği mahallelerde bir çok vatandaş; “Yıllardır bu mahallede oturuyoruz. Bu güne kadar hiçbir Belediye yetkilisi bu şekilde gelip bizi ziyaret ederek derdimizi dilemedi. Bu tarihi adımınızdan dolayı size teşekkür ederiz” şweklinde iyi dileklerini iletiyorlar. Altıncı kez düzenlenen “Halk Konuşuyor, Başkan Dinliyor” mahalle buluşması Esentepe Mahallesi Emlak Konut karşısındaki otopark alanında gerçekleştirildi. Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Başkan Yardımcıları Erdoğan Demirci ve Hülya Perin, CHP Çorlu İlçe Başkanı Yıldıray Arıcı ve Esentepe Mahalle Muhtarı Fatma Dağtekin’in katıldığı mahalle buluşması, Başkan Sarıkurt'un belediye faaliyetlerine yönelik bir sunumu ile başladı.

Başkan Sarıkurt, bilgilendirme sunumunun ardından vatandaşlardan gelen soruları tek tek cevapladı ve notlar aldı. Vatandaşlardan gelen talep ve şikâyetleri dinleyen Başkan Sarıkurt, çözüme yönelik hızlı adımlar atmak için elinden geleni yapacağını ifade ederken talep ve şikâyete konu görüşleri ilgili birimlere iletilmek üzere kayıt altına aldı.

"Halk Konuşuyor, Başkan Dinliyor” mahalle buluşmasının sonunda alanda vatandaşlarla sohbet eden Başkan Sarıkurt, yakın ilgi gösteren mahalle sakinlerine teşekkür etti. Öte yandan program dâhilinde aileleriyle birlikte toplantı alanına gelen çocuklara boyama kitapları, balon ve şekerleme hediye edildi.

“Halk Konuşuyor, Başkan Dinliyor” mahalle buluşmaları program dâhilinde Çorlu’nun diğer mahallelerinde de gerçekleştirilecek. Buluşmalar sosyal medya hesaplarının yanı sıra çeşitli iletişim araçlarıyla ilgili mahallelerde yaşayan vatandaşlarla paylaşılacak.

Haber: Abdurrahim Yıldırım