Başkan Gürkan’dan Karne Hediyesi

AHA MALATYA-Başkan GÜRKAN Geleceğin Mimarlarına Karne Hediyesi olarak ücretsiz kurs kayıtlarının başladığı hakkında bilgi verdi.

Malatya Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan:  “ 2005 yılında Uluslar Arası Kültür Sanat ve Arkeoloji Günleri Kervansaray Buluşması İle faaliyete geçirdiğimiz Silahtar Mustafa Paşa Kervansarayının bugün  her bir revakında farklı bir sanatsal, kültürel etkinlik düzenliyoruz. Tam anlamıyla sanat merkezi haline gelen  Silahtar Mustafa Paşa Kervansarayında çocuklarımıza Yaz Okulu fırsatı oluşturduk.  Geleceğin mimarları, mühendisleri, öğretmenleri, sanatçıları olacak evlatlarımıza karne hediyesi olarak planladığımız “Tatilde Öğreniyorum Eğleniyorum” Yaz Okulu programına kayıtlarını yaptırmaları İçin Battalgazi Kültür ve Sanat Merkezine (BKSM) velilerimizle beraber bekliyoruz.
Burada Çocuklarımıza Bağlama, Gitar,Piyano, Ebru, Seramik, Halkoyunları, Resim, Taş Bebek, Kursları Futbol Okulu imkanları Sunduğumuz Gibi Şuanda Hazırlamakta Bulunduğumuz Gezi Otobüsü İle de Buram Buram Tarih Kokan  Memleketimizin güzelliklerini Göstereceğiz.” dedi.