BAŞKAN EŞKİNAT, KUMBAĞ MAHALLESİ'NDE İNCELEMELERDE BULUNDU

AHA-TEKİRDAG Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Bilgilendirme toplantılarının yanı sıra esnaf ve vatandaşlarla sık sık bir araya gelen Başkan Eşkinat, Kumbağ Mahallesi'nde esnaf ziyaretlerine devam ederken incelemelerde de bulundu.

EŞKİNAT: “YAŞANABİLİR BİR ŞEHİR YAPMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Kumbağ Mahallesi’nde bir dizi incelemeden sonra ana cadde üzerinde esnafın tek tek halini hatırını soran Eşkinat ‘’Yaptığımız tüm hizmetlerimiz halkımızın yaşamını kolaylaştırmak için. Sosyal ve kültürel belediyeciliğin sorumluluklarını yerine getirerek Süleymanpaşa ilçemiz adına yaşanabilir bir şehir yapma gayreti içerisinde çalışıyoruz. Bundan sonraki süreçte değişimlerimiz ve hizmetlerimiz tüm hızıyla devam edecektir.’’ dedi.

KUMBAĞ ESNAFI; “BAŞKANIMIZ BİZİ YALNIZ BIRAKMADI”

Başkan Eşkinat’ın ziyaretinin kendilerini mutlu ettiğini belirten Kumbağ Mahallesi esnafı Başkan’a isteklerini aktarıp, hatıra fotoğrafı çektirdi. Başkan Eşkinat’ın kendilerini hiç yalnız bırakmadığını belirten esnaf “Başkanımız bize gerekli bilgilendirmeler yaparken, bizi ziyaret etmeyi ihmal etmiyor. Süleymanpaşa Belediyesinin hizmetlerinden çok memnunuz’’ diyerek teşekkür ettiler.

 

HABER-AHA