Başkan Altınok Öz Sivaslı Ve Trabzonlu Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Trabzon ve Çaykaralılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği ile Sivas Yıldızeli Çobansaray Köyü Derneği'ni ziyaret etti. Başkan Altınok Öz, ziyaret boyunca vatandaşlarla 24 Haziran seçimlerini konuştu.

Ziyarette, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün yanı sıra; Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe Başkanı Muammer Çelebi ve çok sayıda Kartal Belediyesi Meclis Üyesi hazır bulundu.

Başkan Altınok Öz’den Demokrasi Vurgusu

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, yaptığı konuşmada, Türkiye’nin çok zor günlerden geçtiğini ve demokrasinin ortadan kalkma tehlikesiyle karşı karşıya olduğunu vurguladı. Demokrasiyi bir nefese benzeten Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, nefessiz kalındığında nefes almanın öneminin anlaşılması gibi, demokrasinin öneminin de demokrasi ortadan kalktığında anlaşılabileceğini kaydederek bazı değerleri, kaybetmeden önce korumak gerektiğini, aksi takdirde geri dönüşünün olmayacağını söyledi. Konuşmasının devamında, belediyelerle halkın bütünleşmek zorunda olduğunun altını çizen Başkan Altınok Öz, halkıyla bütünleşememiş her belediyenin başarısız olacağını sözlerine ekledi.